Forum - Forum-tråd: Everest (Blu-ray)

Everest (Blu-ray)

  • 0

    Jeg håbede på en intens, neglebidende oplevelse som desværre udeblev. Smuk er filmen, men jeg manglede at hive efter vejret. 

    Vertical Limit derimod :P 

    misuma27-04-16 19:01

  • ★★★★★0

    Har ikke set "Vertical Limit" i årevis, men jeg husker tydeligt den voldsomme start! Men igen - som jeg også nævner i anmeldelsen - vil jeg i dén grad anbefale folk at opsøge den exceptionelle dokumentar "Touching the Void". En fandens intens og rørende perle, som er langt mere gribende end "Everest". Og alle andre bjergfilm for den sags skyld... :-)

    The Insider27-04-16 19:29

  • ★★★★★★1

    Ej Insider, nu må du sgu holde. Bedste bjergfilm....Du glemmer da vist "Star Trek: The Final Frontier", hvor Kirk modigt og spændende bestiger et bjerg, neglebidende falder ned, men reddes heroisk og gåsehudsfremkaldende af Spock iført raketstøvler ;-)

    T. Nielsen27-04-16 19:43

  • ★★★★★2

    Jamen, jeg forventer jo altid, at folk er med på, at "Star Trek"-filmene ALTID er det allerbedste inden for enhver undergenre, så derfor spilder jeg ikke tid og plads på at nævne dem! Ligesom hvis vi diskuterer klassiske skibsfilm som "Das Boot" og "The Hunt for Red October", så ligger det selvsagt imellem linjerne, at "Battleship" overgår dem alle!

    The Insider27-04-16 20:33

  • ★★★★★★1

    Ha ha og her har jeg undgået Battleship jokes længe, da jeg tænkte du efterhånden måtte finde dem trættende og så smider du selv en:-D

    T. Nielsen27-04-16 21:50

  • 1

    Forestil jer lige Rihanna som bjergbestiger, Uha :-)

    Kay28-04-16 00:05

  • ★★★★★0

    Jeg bliver ALDRIG træt af "Battleship"!

    The Insider28-04-16 17:55

  • 0

    I want to confess, jeg har ikke fået set Battleship endnu!!

    Kay29-04-16 22:35

  • 0

    Og jeg elsker StarTrek

    Kay29-04-16 22:36

  • ★★★0

    Har selv lige set den i dag, og sikke en skuffelse, ret enig med Johan.

    Der var så mange spændene personer og hver gang jeg ville vide mere, NEJ, så skal vi gå videre til dans eller springe direkte over til selve bestigningen af Everest, så vi ikke ved mere om dem end hvad der kan stå på siden af en reklame kuglepen, "Doug skolelærer, der vil bestige Everest for sin klasse", så kan man også selv notere ting om mandens liv bagefter filmen på indersiden af coveret. Synes filmen manglede en ordentlig intro til den primære gruppe vi følger, for som sagt er det ikke til at finde ud af hvem der er hvem og hvor de er i forhold til hinanden, det ved vi nærmest kun når vi følger de trætte walkie-talkie samtaler om hvem der har givet op og går ned, og hvem der er foran og bagved. Lige de scener minder mig om Hvidstensgruppen, hvor Hvidstensgruppen står ude på marken og skal tjekke hver enkel gruppes lamper om de virker. Til gengæld er det en flot film, og man skulle næsten tro skuespillerne har besteget Everest, så mange kræfter de bruger undervejs, og så afkræftet de ser ud jo nærmere de når toppen. 

    2/6

    MOVIE100029-04-16 23:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen