Forum - Forum-tråd: FRI Årets tre Oscar-kandidater er fundet

Dette års danske Oscar-kandidater er fundet

  • 1

    Der er vel ikke meget tvivl om at det bliver "Flugt" der bliver sendt afsted som Danmarks Oscar kandidat. Det plejer jo også at være en styrke når en best foreign film (eller hvad kategorien efterhånden hedder) kan blande sig i flere kategorier, og flere har da nævnt filmen som en seriøs kandidat til dokumentar-kategorien også.

    Sichlau18-09-21 10:03

  • 1

    Det ville være fuldstændig vanvittigt ikke at vælge Flugt. Den har utrolig god word of mouth online og har været lidt af en kritikerdarling på mange af de vigtigste filmfestivaller rundt om i verden. Flere anmeldere spår endda muligheden for at den kan snige sig ind i Best Picture hvis alt virkelig flasker sig. Det er altså sjældent vi i Danmark har en film, der potentielt kan gøre sig gældende i 3-4 Oscarkategorier - og endda være blandt favoritterne i flere af dem. Med al respekt for Margrete den første og Skyggen i mit øje, så når ingen af dem Flugt til sokkeholderne i forhold til Oscarchancer. 

    Foxxander18-09-21 21:57

  • ★★★★★0

    Agreed! Det eneste, man kan “frygte”, er, at komitéen pludselig tænker, at de genkendelige navne i de to andre film vil give dem stærkere chancer i Hollywood. 

    The Insider18-09-21 22:23

  • 1

    Agreed! Det eneste, man kan “frygte”, er, at komitéen pludselig tænker, at de genkendelige navne i de to andre film vil give dem stærkere chancer i Hollywood. 

    Jeg føler mig rimelig sikker på at de vælger Flugt. De plejer virkelig at tage højde for hvilken film der har de bedste vinderchancer. Eneste undtagelse er de år hvor vi ikke har en film med potentialet til at blive shortlistet. Og der er det nærmest også ligemeget alligevel.

    Sichlau19-09-21 14:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen