Forum - Forum-tråd: FRI DC Studios annoncerer 10 nye projekter – bl.a. "Superman: Legacy" og ny Batman & Robin-film

DC Studios annoncerer 10 nye projekter – bl.a. "Superman: Legacy" og ny Batman & Robin-film

  • ★★★0

    Der mangler lige et n i Lanterns.

    NSF31-01-23 19:46

  • ★★★★★1

    Der mangler lige et n i Lanterns.

    Det bliver forhåbentlig en af de få ting, som serien kommer til at mangle!

    The Insider31-01-23 19:59

  • ★★★★★★0

    Lyder endelig til at der er en plan.

    Wayne31-01-23 20:04

  • ★★★0

    Jeg anerkender processen. At der tænkes over det. Men der er vitterligt bare intet af det her, der lyder til at interessere mig det mindste.
    Shit... Er jeg ved at blive gammel?

    HonoDelLoce31-01-23 20:27

  • ★★★0

    Tja, der er en plan, lige indtil WB's ledelse laver den om igen.

    Efter at have tjekket nyheden hos Variety, er der to projekter der lyder interessante: The Authority og Booster Gold. Det er lidt sjovt at The Authority er blevet fuldblods DC, da DC lavede deres egen version engang, The Elite.

    Stort set alt andet lyder som at man prøver endnu en gang med de samme figurer: Batman, Robin, Superman, Supergirl, Swamp Thing, Amanda Waller, Green Latern og dedér amazoner.

    Der er mange årsager til at Marvels univers er blevet så stor en succes, men jeg tror at en stor del af forklaringen har været, at bortset fra enkelte figurer, har man tidligt i processen været tvunget til at arbejde med sølvholdet i stedet for guldholdet, da alt guld lå på andre hænder. Det gjorde at Marvel blev tvunget til at være lidt mere kreative og primært brugte figurer som ikke tidligere havde set filmatiseringer. DC koger til gengæld stadig suppe på alt guldet, i stedet for at bruge sølv- eller bronzeholdet.

    Der er selvfølgelig en god portion figurer, som har set dagens lys i tv-sammenhæng og animation, men lav en film om Detective Chimp, eller The Question, eller Plastic Man. Der er også masser af potentiale i at bruge nogle af de mere populære grupper - Legion of Super-Heroes, Titans, (en ordenlig udgave af) JLA osv. osv.

    NSF31-01-23 21:04

  • 0

    Jeg er ligeglad med om de forskellige film/serier er forbundet, bare de er gode, og ikke sådan at man skal have set det hele for at fatte noget.

    Jeg har stadigvæk en dårlig smag i munden efter Batman & Robin, men håber den næste bliver bedre. Og så fortjener Supergirlben bedre film end den sidste, som jeg stort set ikke kan huske noget af plottet fra da jeg kun har set den en gang.

    Johnny4231-01-23 21:28

  • 0

    Tja, narj - ikke noget som helst, der får klokkerne til at ringe...

    ...en skam verden er blevet så woke, for ellers ville jeg godt have set Powergirl og mere Peacekeeper - nåh, ja, og mere Henry som Superman.

    Det bli'r ikke i biografen, jeg kommer til at se de der film.

    Pistolprinsen 1-02-23 08:15

  • ★★★3

    Powergirl

    Hvorfor skulle Powergirl ikke fungere på film, når hun fungerer i tegneserierne (som objektivt set er et "woke" medie) og samtidig er superpopulær? En af hendes mest populære runs blev tegnet af en kvinde, Amanda Conner, der også har skrevet og tegnet en del Harley Quinn.

    "Woke" betyder jo ikke at kvinder (og mænd) ikke kan være sexede, eller have sexet tøj på. Den mest grundlæggende definition af begrebet, som af en eller anden grund er blevet et skældsord, betyder bare at man som person erkender, at der findes uligheder i samfundet af forskellig slags - køn, race osv., samt at der bør arbejdes på at minimere og/eller udligne disse.

    Eller sagt på en anden måde, "woke" betyder at man besidder empati. Hvordan det kan være en dårlig ting, har jeg noget svært ved at forstå.

    NSF 1-02-23 09:51

  • 0

    Som kæmpe Batman “fan”, får den her nyhed mig alligevel ikke op af stolen.. synes samtlige kommende DC projekter virker.. kedelige. Specielt en Batman og Robin film, hvor der spoles ekstremt langt frem i Batman tidslinjen. 

    “The Flash” så jeg frem til, og egentlig “Aquaman 2”, Meeeen da hele skidtet rebootes, så ser jeg dem nok bare på HBO. 

    Suk, DC og Gunn.. 

    Gladiator 1-02-23 15:38

  • ★★★★★0

    Jeg synes lige umiddelbart, at det lyder ganske lovende alt sammen og ser med spænding frem til hvem, de vil caste til at spille hhv. Batman og Superman. Jeg kunne godt tænke mig at se Liev Schrieber og Jon Hamm i de roller selvom, at begge måske er ved at være lidt for gamle efterhånden.

    Ift. de resterende film fra det gamle DCEU setup så håber jeg stadig, at vi får både "The Flash", "Aquaman 2" og "Shazam 2" at se. Så vidt jeg kunne forstå var de tre film næsten færdige og manglede kun lidt finpudsning i postproduktion. 

    "Wonder Woman 3" derimod ender jo så desværre nok med ikke at blive til noget - de nye planer som Gunn og Co. har taget i betragtning.

    NightHawk 1-02-23 18:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen