Forum - Forum-tråd: FRI - James Franco fortryder, at han var Oscar-vært

James Franco er mutanten Multiple Man i "X-Men"-solofilm

 • ★★★★1

  Lad Kimmel stå for oscar de næste 20 år, tak. 

  Riqon18-11-17 15:38

 • 1

  Endnu engang tilsidesætter Fox al kontinuitet i deres X-Men univers; det er sammen med de stoe udsving i filmenes kvalitet med til at ødelægge det samlede billede af serien.

  Slayer18-11-17 19:25

 • ★★★★0

  Endnu engang tilsidesætter Fox al kontinuitet i deres X-Men univers; det er sammen med de stoe udsving i filmenes kvalitet med til at ødelægge det samlede billede af serien.

  Helt fint med mig, hvis det kan resultere i nogle gode film som Logan. 

  Riqon18-11-17 20:22

 • 0

  Logan er også undtagelsen og fungerer lidt som en slags mulig fremtid for resten af franchisen - i alle de andre tilfælde har det derimod trukket ned og været meningsløst.

  Slayer19-11-17 09:26

 • ★★★★0

  Tre ud af 10 film, som er direkte dårlige, kunne bestemt være værre og jeg tror at Fox, hvis de ikke bliver opkøbt af Disney, ville stå stærkere, hvis de droppede filmserierne og i stedet satsede på film og serier der står på egne ben, som Logan, Deadpool og Legion.

  The New Mutants ser dog også ud til i højere grad at stå på egne ben, om The Gifted gør, ved jeg ikke endnu, men det kan selvfølgelig være at X-Men i en eller anden grad bliver sat på hold eller helt "afskaffet", hvis Disney køber Fox.

  Hvis det sker, håber jeg dog at de holder live i film som Logan og Deadpool, for at skabe en modvægt til de nuværende Marvel-film.

  Bruno19-11-17 09:48

 • ★★★★2

  Det er hvad jeg skulle ønske de gjorde med DC. Jeg tror ikke målet om et samlet filmunivers har hjulpet deres film. Nu er vi fx stuck med en elendig Joker, en akavet Luthor og en sjælløs Superman. Vi slipper ikke af med skuespillerne, og kommende film bliver nødt til at være tro imod de tåbelige historier, som er blevet fortalt. 

  Riqon19-11-17 11:36

 • 1

  Gode skuespillere er ikke lig gode film. 

  Den sidste X-Men havde en sublim skuespillerbesætning, men hold da op en gang møg. 

  Nickell19-11-17 19:44

 • ★★★★0

  Gode skuespillere er ikke lig gode film.  

  Du har ret, og jeg var upræcis. Skuespillerne er ikke problemet, men de etablerede fiktive karakterer er.

  Jared Leto er en glimrende skuespiller, karismatisk og autentisk (selv om method-tilgangen lyder overdrevet), men det ærgrer mig, at det er hans ineffektive Joker, de nu må arbejde videre med i kommende Batman-film. Jeg håber virkelig nogle andre snart får chancen for at hviske tavlen ren. 

  Riqon19-11-17 20:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen