Forum - Forum-tråd: Fifty Shades of Black: Trailer

Fifty Shades of Black: Trailer

 • ★★★★0

  Sælger de her film stadigvæk eller, synes virkelig det er direkte pinligt, hvor lidt arbejde de lægger i de her ting, skifter hovedpersonen ud med en Black guy, og straks så kan alle de racistiske og black jokes tages i brug. Der er bare intet arbejde lagt i dem, spoof genren som sådan var mere en 80 og 90'er ting for mig, Scary movie den første ku jeg egentlig godt li, den var "forholdsvis" afdæmpet, de efterfølgende var ikke, og det er samme formel der bruges nu her, der er en tjekliste, ok har vi en joke fra den og den film tjek tjek.

  Zuckerbrødrene er heller ikke hvad de har været, hvis da ikke det kun er den ene af dem som stadigvæk roder med den her genre, men back in the days med Top Secret, Hot shoot's og min personlig farvorit The Naked gun filmene, var humoren så meget bedre, Naked Gun gør grin med key moments fra bestemte film, men altid så det ikke går over gevind, nyere spoofs bruger stadigvæk key moments, men går hel amok med eksekveringen.

  De gamle spoof film gjorde også noget jeg ikke synes jeg ser meget af i dag, nemlig og gøre grin med bestemte typer af film eller scener. Der er f.eks. forhørsscenen på havnen, hvor Frank Drebin ender emd og stå og bruge den samme pengeseddel hele tiden til og betale en informer for oplysninger, de laver bare en drejning på den som er hel absurd, men som stadigvæk holder  sig indefor scenens styrke, som er dialogen, og det er den som de får til og blive sjov. Scenen hvor den sjove OJ Simpson (altså før han blev dømt som morder) ender med og skade sig selv fuldstændig ved et drug bust eller hvad det er nede på havnen, den scene får mig til og grine hver gang.

  Dialogen er knivskarp skrevet, skyldes især Leslie Nielsen perfektet levering af dem, og især hans voice over, er virkelig en geni streg.

  Jeg ser bare slet ikke samme detikation i genren i dag, skyldes sikkert dårlige manuskripter, og ja skuespiller, der ikke kan leve sig ind i rollerne, det sjove ved Frank Drebin er han jo er stortset komplet idiot, han er bare ikke selv klar over det, han tror helt og aldeles på han er den bedste, men alle omkring ham gir hele tiden undrene blikke, og blir fanget off guard af de ting han siger.

  Kan godt være det blot er mig som har den her opfattelse, men den jeg egentlig prøvede og sige var blot, hold kæft den her film ser ringe ud! :)

  Elwood23-12-15 01:36

 • ★★1

  Du er bestemt ikke den eneste der har den opfattelse! Jeg kan tilslutte mig hvert et ord. De gamle spoof-film var tidløse komedier i topklasse - de nye hører ikke til i bunden, men UNDER bunden. 

  BN23-12-15 02:04

 • ★★★★★★0

  Elwood, uden at kende budgetterne, kunne jeg forestille mig, at det er lidt samme princip som Adam Sandlers film og diverse gyser-franchises - filmene er sikkert vanvittigt billige at producere og hiver en god portion penge hjem.

  Zero Cool23-12-15 02:13

 • ★★★★0

  Btw. nu vi snakker om det, så har Mel Brooks tilsydenladen planer om og lave en ny Spaceballs, og håber på og få det gamle hold tilbage, dem som er her stadigvæk, jeg har dog min tvivl om Rick Moranis, jeg ved ikke om det her vil være projektet der vil få ham tilbage til filmene, han har jo holdt sig langt væk fra alt Hollywood i flere år, jeg mener det var Empire der lavede et godt interview med ham for stk. tid siden, hvor han fortalte om det hele.

  Men jeg synes da det ku være interessant og se om Mel Brooks stadigvæk kan, eller det blot ender som en cash-in film uden sjæl, men lad os nu se om projeket først blir til noget :)

  Elwood23-12-15 16:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen