Forum - Forum-tråd: In the Heart of the Sea

In the Heart of the Sea

  • ★★★★1

    Jeg så den i går, og må erklære mig skuffet. Jeg er normalt rigtigt glad for Ron Howard - han bliver nok aldrig skrevet ind i filmhistorien som en stor kunstner, men han er normalt altid garant for solidt håndværk, flotte visuelle oplevelser og film der holder en på kanten af sædet i spænding. Det lykkedes desværre ikke denne gang. Filmen "sejler" rundt fra det ene tema til det andet. Og når den er forbi tror jeg ikke på at nogen kan sætte en finger på hvad den egentligt handlede om.

    Visuelt er den heller ikke imponerende. Den kommer ikke i nærheden af Master & Commander's skælsættende sokkeholdere og føles generelt kunstig. 

    2-3 / 6

    gi-jones12-12-15 12:27

  • ★★★★★0

    Det er meget længe siden Ron Howard har klaret at fange mig, men måske han kan med denne... måske ikke. 

    Lars!12-12-15 14:48

  • ★★★0

    Jeg var nu ret vild med Rush, tvivler på at jeg kommer til at se in the heart of the sea, i den nærmeste fremtid, historien om moby dick kender man, og har svært ved at se den historie blive fortalt som baseret på virkelighed.

    For mig lyder filmen som en blanding af life of pi og Jaws.

    MOVIE100012-12-15 17:21

  • ★★★★★★0

    Rush var også en habil god film!

    T. Nielsen12-12-15 20:08

  • ★★★0

    Jeg smider også kun 2/6 efter den. Det er fint at ville fortælle det "virkelige drama" bag Moby Dick, men så skal du altså skrue et godt drama sammen. Og det er "In the Heart of the Sea" altså bare ikke... Nul karakterudvikling - selv efter 11 (eller er det 13?) måneder til søs uden at fange en hval eller i tiden efter mødet med Moby-hvalen. Det er s'gu for sølle.

    De to stjerner gives kun, fordi scenerne, hvor Nickerson fortæller historien til Melville, fungerer ret fint.

    HonoDelLoce14-12-15 09:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen