Forum - Forum-tråd: Independence Day: Resurgence

Ny lang trailer til "Independence Day: Resurgence" med mange nye klip

  • ★★★★★★0

    Jeg kan ikke rigtigt påstå at jeg ikke føler mig fristet til at se den i biografen, selv om jeg nok ikke har haft de store oplevelser med instruktørens film. På den anden side, når de har været bedst, som netop den første ID4 film, har de jo været good fun og larmen har været perfekt til biografen.

    Hvad siger i andre?

    T. Nielsen24-05-16 10:35

  • ★★★★0

    Jeg skipper den over. Ingen grund til at spilde penge på denne. X-Men er også droppet. Sikkert også Warcraft. Jeg troede de reklamerede for et computerspil her den anden dag. Tarzan ser heller ikke for god ud. Jeg gemmer pengene til The Nice Guys, The Assassin og Bourne. 

    Babo24-05-16 10:52

  • ★★★★★★1

    Tarzan bliver jeg bare nød til at se. Den ville have været obligatorisk at se sammen med den gamle. Uanset hvad den bliver, så skal den dog blive MEGET ringe modtaget og omtalt, før jeg ville overveje at skippe den. Tarzan er sgu hele det fundament mit biografliv er bygget op på, tilbage da jeg var en MEGET lille dreng i 70'erne der med far i hånden så utallige gamle S/H Tarzan film. Alene tanken kan gøre mig glad, for det er gode minder:-)

    T. Nielsen24-05-16 10:54

  • ★★★★0

    Forståeligt. Det er egentlig også en habil instruktør. Så måske kan den overraske. Lukker ikke helt døren for den. 

    Babo24-05-16 11:03

  • ★★★★★★0

    Det er egentlig også en habil instruktør. 

    Synes i hvert fald han teknisk viste nogle takter sine Harry Potter film, på en måde der især kom de sidste to film til gode. Når jeg siger teknisk, så tænker jeg ikke udi effekter må jeg hellere pointere.

    Nuvel, Tarzan ligner ikke det jeg ville have håbet på og den film jeg igennem meget af livet har udviklet i hovedet, hvis den blev lavet som jeg ønskede mig den. Jeg ved også den sikkert vil tage hensyn til at den skal forsøge at leve op til Blockbuster indtjeningen og derfor er strikket en del efter at behage på del. Men derfor håber og tror jeg stadig på en god film.

    T. Nielsen24-05-16 11:15

  • 0

    Jeg magtede ikke engang at se traileren færdig!

    Wiseguy24-05-16 12:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen