Forum - Forum-tråd: Interview med instruktøren bag ny "Scandinavian Star"-dokumentar

Interview med instruktøren bag ny "Scandinavian Star"-dokumentar

 • 0

  Den skal da ses. Der var mange medvirkende faktorer til, at det gik så galt dengang.

  Ronni Pedersen 8-03-20 11:38

 • ★★★★0

  Jeg har prøvet at ligge i Nordsøen på en færge, der skulle bruges som redningsskib, for en søsterfærge der brændte. (Det må have været omkring 9. klasse) Vi blev vækket sidst på natten af brandalarmen, det var satme uhyggeligt, for vi troede jo det var os der brændte. Men det blev en vild spændende dag, med fuldt udsyn til redningsaktionen. Jeg mener at alle overlevede. Kan huske, at en af mine lærere måtte ringe hjem til skolen, og få lov til at købe mad til os. 

  davenport 8-03-20 14:00

 • ★★★★0

  Jeg var for lille da det skete til at huske det, men min storebror, som er et par år ældre, blev nærmest traumatiseret af nyhedshistorien og nægtede at komme med på ferie til England, fordi vi skulle med færge - så han boede hos nogle venner i Danmark, mens vi andre tog på vinterferie. Jeg kunne bestemt godt tænke mig at høre "hele historien" om dette. 

  Lars! 8-03-20 21:03

 • ★★★★0

  Det er godt nok en pissefed dokumentar. Både efterforskningsmæssigt interessant og hjerteskærende.

  chandler7524-03-20 18:09

 • 0

  Jeg har ikke gidet se den da det aldrig er blevet opklaret og aldrig bliver det og så må jeg erkende at der efterhånden er blevet skrevet så meget om den sag at det ikke længere kan vække min interesse.

  Whispering Horse25-03-20 02:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen