Forum - Forum-tråd: Kæmpe særudsendelse om "Alita: Battle Angel" med eksklusive interviews!

Kæmpe særudsendelse om "Alita: Battle Angel" med eksklusive interviews!

 • ★★★1

  Fantastiske interviews igen Johan, og jeg gentager det samme som sidst Rodriguez jeg ku sidde og høre på ham i flere timer, elsker hans tilgang til projekterne.

  Rosa Salazar virker rap i replikken, og herlig ligefrem hendes spørgen ind til Susanne Bier's Status i DK var alt for morsomt indslag.

  Keean Johnson virker til at "ha" den mest herlige far, trist det som  ser ud til at være sket kort tid efter som jeg gætter  var det du lidt antyder til sidst.

  Jon Landau

  Hvordan er det liger han udtaler Murder :)

  Men ja once again fantastiske Interviews og det hele.

  Elwood18-02-19 22:00

 • ★★★★1

  Kæft nogle fede interviews du får banket ud af dem Johan, med din lettere uortodokse stil og tilgang, som er så inspirerende frisk. Og så sidder du over for Jennifer<3 Lucky S.O.B;)

  T. Nielsen18-02-19 22:13

 • ★★★★1

  This is damn good movie journalism. 

  Riqon19-02-19 11:40

 • 2

  Herligt stykke interview arbejde. En ren fornøjelse at lytte til. Og så finder jeg afslutningsklippet med den tyske del af interviewet genialt.

  Kviesgaard19-02-19 17:51

 • ★★★0

  TUUUUUSIND tak for de ENORMT søde ord, Kenneth, Thomas, Lars og hr. Kviesgaard!!! Det kræver sin tid at banke et SÅ langt indslag sammen, men det er selvfølgelig skideskægt (og et stort privilegium) at sidde med det, og det er alt arbejdet værd ovenpå respons som jeres :-)

  The Insider20-02-19 16:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen