Forum - Forum-tråd: Kate (Netflix)

Kate (Netflix)

 • ★★★★★★0

  Øv, forventet - men den ryger afgjort ned, i mangel af bedre.

  Wayne11-09-21 15:44

 • ★★★0

  Hvis den tilnærmelsesvis er på samme niveau som The Old Guard (?), så kunne det godt være et bud på en fin underholdende lørdagsfilm.

  S. Rico11-09-21 16:55

 • 1

  Hvis den tilnærmelsesvis er på samme niveau som The Old Guard (?), så kunne det godt være et bud på en fin underholdende lørdagsfilm.

  Vil jeg ikke sige den er, men hvis man, som mig, er fan af en røvsparkende Mary Elisabeth-Winstead, så er den nu stadig meget fed :)

  Nexiz14-09-21 12:40

 • 0

  Jeg fandt den voldsomt uinteressant. Var nød til at bide den over i 4 dele, hvilket nok ikke har hjulpet på helhedsindtrykket. De John Wick inspirerede kampscener er begyndt at kede mig ihjel og det fjerner fuldstændig mit fokus på filmen. En metervare under middel.

  Popeye15-09-21 22:24

 • 0

  Den var godt nok piv-ringe. Biljagten lignede noget fra "Tron", og selvom jeg syntes godt om Winstead, så er hun i min optik ikke særligt overbevisende som badass lejemorder. Kampscenerne er flot koreograferet, men Winsteads kampsportsevner gør ikke noget godt for dem. Hun bevæger sig sygt langsomt og telegraferer sine slag/spark så tydeligt at selv jeg kunne undvige dem.

  Jeg tror faktisk at det ville have været bedre, hvis de havde undladt den del af historien med de 24 timer til game-over. Den del bidrager ikke med andet end at være en undskyldning for hendes ringe evner som lejemorder.

  2/6 stjerner herfra.

  Camie25-09-21 16:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen