Forum - Forum-tråd: King Arthur: Legend of the Sword

Kong Arthur: Legenden om sværdet

 • ★★★★★★0

  Jeg havde chancen for at se den til 25 kroner til forpremiere, men skulle på arbejde. Hvis job ikke var kommet i vejen, havde jeg muligvis set den der. Ellers har jeg ikke haft de store planer om det. Trailer med mere, har ganske enkelt intet godt gjort og kun genren som hjertet banker for, har trukket lidt. 

  Heller ikke denne, i øvrigt velskrevne anmeldelse, der overvejende er positiv rykker helt i mig:-/

  Lige et spørgsmål. Når der i anmeldelsen tales om litterære giganter, tænkes der så på nogen speciel bog, eller behøver det ikke være dette? Kong Arthur og hans riddere er der skrevet utallige værker om, men historien bygger vel mest på myter, sagn og folkeeventyr, gør det ikke?

  T. Nielsen11-05-17 07:46

 • ★★★★★★0

  Interessant, den har godt nok fået klø i USA på anmelderfronten.

  Zero Cool11-05-17 07:56

 • ★★★★★★0

  Interessant, den har godt nok fået klø i USA på anmelderfronten.

  Det bemærkede jeg også! Har kun set to anmeldelser herhjemme og de var ikke langt fra hinanden, altså overvejende positiv.

  T. Nielsen11-05-17 07:58

 • ★★1

  Jeg må indrømme at jeg har været skeptisk og da jeg så plakaterne i bybilledet, der mest af alt lignede noget fra et herreekviperingskatalog, tænkte jeg at det nok ikke var noget for for mig, selvom selve historien og myten tiltaler mig. Nu bliver jeg dog straks mere nysgerrig...

  Thomas Fenger11-05-17 08:40

 • ★★★★0

  Det ligner lort, det lugter af lort, den logiske konklusion må være, at det er lort. 

  Babo11-05-17 08:49

 • ★★★★★★3

  Det ligner lort, det lugter af lort, den logiske konklusion må være, at det er lort. 

  Lort eller mesterværk, vi ved det er disse to begreber du bevæger dig imellem og INGEN andre ;-)

  T. Nielsen11-05-17 08:55

 • 0

  "Lige et spørgsmål. Når der i anmeldelsen tales om litterære giganter, tænkes der så på nogen speciel bog, eller behøver det ikke være dette? Kong Arthur og hans riddere er der skrevet utallige værker om, men historien bygger vel mest på myter, sagn og folkeeventyr, gør det ikke?"

  Hej Thomas - der tænkes ikke på noget specifikt værk her, men mere den guldgrube af materiale der har gjort karakteren til, ja, en litterær gigant. Det er en film, der end ikke skeler til Le Morte D'Arthur, bogen som "Excalibur" fra 1981 bygger på (og en af mine yndlingsfilm). Derfor er jeg helt med på, at mange derude ikke orker Guy Ritchies version. Ikke desto mindre var jeg godt underholdt.

  Og tak for rosen!

  Oberst Kurtz11-05-17 15:41

 • ★★★★★★1

  Ok og tak for svar. 

  P.S. Jeg elsker også Boorman's "Excalibur".....surprice:-D

  T. Nielsen11-05-17 16:13

 • ★★★★★★0

  Udover de dårlige anmeldelser, er den også årets første fiasko i biografen, i hvert fald i USA. Den har kun indtjent 14,4 millioner dollars indtil videre.

  Zero Cool13-05-17 11:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen