Forum - Forum-tråd: Kvinde, ukendt

Kvinde, ukendt

  • ★★★★★0

    Rigtig god, velskrevet og meget inspirerende anmeldelse du har lavet, Nicki.

    Jeg er dog ikke selv lige så vild med Dardenne brødrenes seneste film, hvilket mest af alt har noget at gøre med, at jeg ikke synes de rammer samme spændingsniveau eller tempo, som de plejer. Det føltes lidt som om, at de i denne omgang kører med håndbremsen trukket i deres eksekvering af historien og ligeså hvad filmens hovedperson angår, og det gjorde at jeg, (trods det at “Kvinde, Ukendt”s temaer og problemstillinger i sig selv er både vedkommende og interessante), ikke sad helt ude på kanten af sædet i spænding, som jeg ellers har gjort med Dardenne brødrenes andre film. Deres måde at skildre socialrealisme på med et konstant nærværende håndholdt kamera, (ofte visualiseret gennem et hektisk tempo der alt lagt sammen minder om samme intensitet man kunne finde i en action/thriller film), er jeg fuldstændig vild med og derfor kunne jeg ikke lade være med at være en smule skuffet over deres nyeste værk. Når det så er sagt, er “Kvinde, Ukendt” stadig en god film og jeg vil trods min kritik godt kaste en solid anbefaling af sted. (4/6)

    Hvis der skulle sidde nogen derude, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med Dardenne brødrenes film, kan jeg varmt anbefale at starte med dette boxset, som indeholder deres første 6 film, heriblandt mine fire yndlingsfilm “The Promise”, “The Son”, “The Silence of Lorna” og brødrenes i mine øjne allerbedste film, “Rosetta”.

    www.amazon.co.uk/Dardenne-Brothers-Collection-Disc-Set/dp/B00979K7NA/ref=sr_1_1

    Og hvis man ikke har tid til at smutte en tur i biffen, eller man har været inde og se “Kvinde, Ukendt” og var helt vild med filmen, ja så er den allerede ude på Blu-Ray.

    www.amazon.co.uk/dp/B01N8W75JB/ref=sr_1_1

    NightHawk 9-06-17 00:51

  • ★★★0

    Mange tak for ros. :)

    Dardenne brødrene er bestemt værd at stifte bekendtskab med, ikke mindst pga den boks, som du har linket til. Jeg har kun set et par af titlerne, så jeg er selv ret fristet til at bestille den samling - for sølle 20 pund.

    Selvom jeg synes at "Kvinde, ukendt" er virkeligt god, er niveauet så højt hos d'herrer Luc og Jean-Pierre, at jeg endda vil vedkende mig at den er blandt de "svageste" i deres imponerende bagkatalog.

    Dolphinfriendly 9-06-17 21:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen