Forum - Forum-tråd: Leia har en relativt stor rolle i "Star Wars: Episode IX"

Leia har en relativt stor rolle i "Star Wars: Episode IX"

 • ★★1

  Virkelig god nyhed hvis Todds ord står til troende. Er dog stadig selv en smule skeptisk om hvorvidt det kan virke overbevisende, men krydser fingre. Antager, at hun ikke indgår i en form for dialog. Hvilket også virker pudsigt. Hvad ved jeg. Bliver alt andet lige spændende om Abrams kan rette op på den skuffende rodebutik fra “The Last Jedi”...

  Thomas Fenger 5-01-19 17:40

 • ★★★1

  Det fungerede faktisk udmærket i "Fast & Furious 7", hvor der var en scene, der var blevet indspillet til "Fast Five", som fungerede HELT perfekt inden for den nye films historie, og derudover havde man også "fritskrabet" Walker fra nogle optagelser og ind i en ny scene, som også fungerede fint (dialogscenen på flyet med Vin Diesel). Det var så ret distraherende for mig, når der blev brugt statist med tydeligt CGI-enhanced ansigt, og når man tydeligvis brugte MANGE kræfter på ikke at vise Walkers ansigt tydeligt (eller bade det i skygger), så jeg håber ikke, vi ender ude i sådan noget i "Episode IX".

  Derudover må jeg dog tilstå, at jeg sjældent har været så apatisk over for en ny "Star Wars"-film... Jeg kunne endda ret godt lide "The Last Jedi", men slutningen efterlod mig med ingen åbne spørgsmål, som jeg var interesseret i at få besvaret.

  The Insider 5-01-19 19:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen