Forum - Forum-tråd: Living With Yourself (Netflix)

Living with Yourself (Netflix)

 • ★★★★1

  Lyder godt! Jeg elsker Paul Rudd, så jeg har set frem til denne serie. To Paul Rudd for prisen af én. Et tilbud man ikke kan sige nej til :)

  Kruse18-10-19 10:21

 • 0

  Lyder meget spændende, og sjov ide. Den glæder jeg mig til at få set nærmere på :)

  Ronni Pedersen21-10-19 00:00

 • ★★0

  Jeg har nu set de første fire afsnit, og jeg er en smule undervældet. Jeg har alle intentioner om at se videre, men da jeg havde set fjerde afsnit i går (så de tre første i forgårs) havde jeg overhovedet ikke lyst til at se videre. Det tager jeg lidt som et skidt tegn. Ikke mindst fordi slutningen af lige netop fjerde afsnit synes at indikere, at der kommer mere 'skub' i dramaet nu. Og det er ellers en af mine store ankepunkter. At det - trods vægtige nok spørgsmål omkring identitet og så videre - synes at være en smule ... overfladisk.

  Samtidigt synes jeg, at det virker til, at serien døjer vakler lidt imellem om den skal være sjov eller dramatisk - og på den måde ikke rigtigt bliver nogle af delene. Hvilket er ærgerligt, for præmissen er der jo for at den fint burde være begge dele.

  Paul Rudd gør det til gengæld rigtigt fint.

  Jeg regner med, at lysten til at se videre melder sig igen i aften, når den bette er puttet og konen er faldet i søvn på sofaen. Men indtil videre er jeg et sted mellem 3 eller 4 stjerner.

  HonoDelLoce21-10-19 09:25

 • 0

  Indtil videre er jeg godt underholdt af serien. 

  Den går nok ikke over l er i historien som en klassiker. Men mindre kan også gøre det. Og Paul Rudd og resten af castet gør det godt. 

  Høegh21-10-19 10:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen