Forum - Forum-tråd: Mark Hamill ville spille ond Luke Skywalker

Mark Hamill ville spille ond Luke Skywalker

 • 0

  Kylo Ren spilles da af Adam Driver (fedeste valg som skurk i øvrigt). Anyway, nej, jeg tror næppe Luke er blevet ond, men snarere lever i skjul, da det at være jedi måske er blevet ildeset i galaksen. I traileren hører vi jo Han Solo sige, at myten om jedies og the dark side er sandt. Min teori er, at Mark Hamill først dukker op til sidst i The Force Awakens som et link til den næste film. I anden teaser-trailer siger Luke jo også således: "The Force is strong in my family. My father has it. I have it. My sister has it. You have that power, too." - det er nok noget han siger til Rey (som sikkert er hans datter) ved slutningen af The Force Awakens, når han dukker op fra sit skjul (sammen med R2-D2). The Force Awakens leder således op til den følgende film, hvor Rey kender til sin egen "kraft", og måske oplæres af sin far, ligesom han blev det af Yoda i The Empire Strikes Back. 

  benjamin5123-10-15 17:40

 • ★★★★★★0

  Jeg tror helt sikkert oss', at Luke har været i skjul i så lang tid, at folk tror at han er død.

  Som jeg skrev i trailer-tråden, er jeg ret overbevist om, at Han Solos tale om, at de er blevet til myter, lægger op til at vi får i hvert fald én Jedi at se og Finn er helt sikkert ikke den, da han ser ret forvirret ud med et lyssværd i hånden. :)

  Jeg tror dog ikke, at Daisy Ridley er Lukes datter. Mørkt hår, brune øjne og et ansigt og en attitude i traileren, der minder utroligt meget om Padmé og Leia. Hun kunne næsten være Keira Knightleys søster og Knightley spillede jo Padmés attrap i Episode I. :)

  Zero Cool23-10-15 17:45

 • 0

  Daisy Ridley ligner helt ufatteligt meget Keira Knightley. Om hun er Lukes datter er jeg også meget i tvivl om, men jeg kan ikke se at hendes udseende skulle stå i vejen for, at hun er det. Padmé er jo trods alt hendes farmor. Det er jo heller ikke fordi Hayden Christensen skulle ligne Mark Hamill og/eller Carrie Fisher. Men, ja, jeg tror bestemt vi får en jedi at se, og jeg tror den jedi er Luke. The Force Awakens er myten om jedis og opdagelsen af, at de findes (Han Solos ord og Luke til sidst i filmen), mens den næste bliver mere om Reys træning i Kraften (af Luke), da hun i hvert fald er en Skywalker.

  benjamin5123-10-15 18:10

 • ★★★★★★0

  Det' sandt, men jeg tror at tanken der ligger bag Luke og Leia er, at Luke ligner sin far og Leia ligner sin mor. Det sker sjældent at tvillinger er så forskellige, men de er jo barn af "the chosen one", hvilket kan bruges til at forklare en del.

  Hayden har grå/blå øjne ligesom Mark Hamill og har cirka samme farve hår i filmene. Sammenligner du de to side om side, har de også cirka den samme kløft i hagen og næsten samme ansigtsform, hvis vi selvfølgelig taler om Luke fra den første film. :)

  Meget kan man sige om Lucas, men han har et ret godt øje for detaljer, når det kommer til at vælge skuespillere.

  Vi får selvfølgelig at se, når vi kommer til december, men jeg er helt overbevist om, at Ridley spiller Leias datter. Om hun så også er Hans datter, er ret spændende. :)

  Zero Cool23-10-15 18:22

 • ★★★★0

  Han og Leia står i hvert fald og krammer i traileren, måske fordi Daisy Ridley drager på mission eller lign...

  chandler7523-10-15 18:32

 • ★★★★0

  Dark side Luke? Næppe.
  Nærmere kidnnappet eller i eksil eller noget i den stil. 

  Lars!23-10-15 18:56

 • ★★★★0

  Jeg tror, Ridley spiller Luke og Leias datter... westeros style. 

  Lars!23-10-15 18:59

 • ★★★★0

  They DID seem to enjoy that kiss...

  chandler7523-10-15 19:22

 • 0

  Bruno - Knightley spiller jo ikke Padmés attrap. Hun er Padmé. Hun optræder bare som hendes håndlanger, men viser sig så til sidst, at det var en håndlanger, der spillede attrap :)

  Men er enig i, at Luke næppe er blevet ond. Han blev prøvet så mange gange i Empire og Jedi, at det slet ikke giver mening, at han går dark side, efter hans far faktisk gik light side, lige inden han døde. Han er bestemt gået i eksil, præcis som Obi-Wan gjorde det. I tiden mellem episode 3 og 4 var Jedi-ridderne jo også blevet en myte og næsten ingen anede hvem Obi-Wan var.

  Nagash25-10-15 18:36

 • ★★★★★★0

  Huh? Er du fuld på en højhellig søndag, Nagash? "Knightley was chosen to play Queen Amidala's decoy in Star Wars Episode I: The Phantom Menace because of her close resemblance to Natalie Portman, who played the Queen." - taget fra Wookiepedia.

  Zero Cool25-10-15 18:47

 • 0

  Du har ret Bruno, ved dog ikke om Nagash drikker om søndagen hehe :)

  Geekalot25-10-15 18:59

 • ★★★★0

  Jeg tror, Ridley spiller Luke og Leias datter... westeros style. 

  Haha, you crack me up, fortids-Riqon! 

  Lars!20-04-18 22:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen