Forum - Forum-tråd: Maze Runner: Infernoet (Blu-ray)

Maze Runner: Infernoet (Blu-ray)

  • 0

    Overraskende nok - havde bestemt ikke regnet med, at det ville blive en positiv anmeldelse. Så kan det da godt være, at den serie skal ses på et tidspunkt. Det eneste YA-stuff jeg har udsat mig for indtil videre, som rent faktisk holdt i længden var Hunger Games.

    Det seneste YA-helvede, jeg har udsat mig selv for var så første afsnit af The Mortal Instruments. Der må du aldrig gå hen Simba!

    Bøgerne er ok underholdende - fornuftig og konstant action med lige 10-15% for meget teenager-fjas. Serien...Afsnit 1 er horribelt ringe og jeg tør sgu ikke udsætte mig selv for resten. ALLE skuespilspræstationer er elendige og overspillede - på niveau med en dance-battle-flick. Actionen er også elendig og effekterne endnu værre - det ville nok passe meget godt med en gennemsnitlig serie fra for ca 10-15 år siden. Men det værste er nok replikkerne. Jebus, det er ringe! Ingen mennesker ville tale sådan.

    moulder66622-01-16 12:01

  • ★★★0

    Kunne godt lide den første, netop fordi den var spændende og mystisk, men især fordi det kvalmende romantik ikke var til stede eller fylder som i hunger games og divergent. Har været skeptisk for en fortsættelse, men ser ud til den ikke skuffer.

    MOVIE100022-01-16 12:55

  • ★★★★★0

    Jeg har så set samtlige YA-film (i hvert fald hvad angår de store produktioner). Flere af dem to gange endda. Mortal Instruments er helt klart blandt de værste, ja. Den er dog ikke uden sine kvaliteter - den er jo vanvittig morsom f.eks.! Anden og fjerde del af Hunger Games kunne jeg dog rigtig godt lide, og det samme med Insurgent. Derudover er flere af Harry Potter filmene også helt fine, hvis man synes at de tæller med i genren (det er der lidt delte meninger om), og den første Maze Runner er også helt ok. Jeg håber dog, at fremtidige film i genren tager ved lære af denne film - den er for mit vedkommende det bedste i genren, og meget tæt på de 5 stjerner.

    David Lund22-01-16 19:46

  • 0

    Synes også at den første film var overraskende okay! Ungerne var helt pjattede med den, så vi glæder os til 2eren.

    Wiseguy23-01-16 18:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen