Forum - Forum-tråd: Monster Hunter (Viaplay)

Monster Hunter (Viaplay)

 • 0

  Men hvor er den vanvittigt flot lavet..!
  Investerede en del penge sidste år, på et klasse fjernsyn, og denne film er stadig i top3 over vildeste oplevelser, ren billede-wise. Lige før jeg så den igen, bare af den grund. Knivskarpt billede, farverne tip top og CGI'en var ret imponerende, kontra mange storfilm, hvor det går galt i tide og utide. 

  Så jeg var underholdt lidt ekstra af den grund, og ligger nok på en 3/6 - har dog aldrig spillet spillene, så aner ikke hvor skæv filmen er fra kildematerialet. 

  Gladiator24-09-21 08:46

 • 0

  Jeg kender heldigvis ikke spillene, og kan derfor ikke blive skuffet den vej. Der ud over lyder anmeldelsen som om det er den helt rigtige film for mig. 

  Camie24-09-21 08:57

 • 0

  Også min oplevelse. Rigtigt flot CGI, men en utrolig tynd og uinteressant historie, og en slutning som stoppede ekstremt brat.

  T'hain24-09-21 11:53

 • 0

  Film er total fed og utroligt godt lavet...
  ...lige indtil Ron Perlman dukker op i midt af filmen.

  Den rolle og den præmis, som han skal forstille er fuldstændig malplaceret, og resten af filmen spiller på den total tynde ide, og dermed bliver filmen ødelagt.

  Men, op til da: Virkelig godt lavet, virkelig godt skuespil, og virkelig god ide.

  (PS: Og, dette kommer fra en Ron Perlman fan - suk)

  Pistolprinsen24-09-21 12:43

 • ★★★★★0

  Sjovt at denne anmeldelse fremhæver hele tre gange at filmen "misforstår kildematerialet", og alligevel bliver det ikke rigtig forklaret hvordan, eller hvorfor det nødvendigvis er med til at gøre det til en dårlig film. Men hurtig klipning i actionsekvenser er en kritik jeg forstår, og det frustrerer mig bare med rigtig mange nyere film som måske ellers kunne have været flotte og lidt engagerende, hvis man ellers kunne finde hoved og hale i hvad der foregik på skærmen. 

  Lars!29-09-21 14:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen