Forum - Forum-tråd: Moovy TV møder instruktørerne bag "Vaiana" og "Aladdin"!

Moovy TV møder instruktørerne bag "Vaiana", "Den lille havfrue" og "Aladdin"!

 • ★★1

  Fremragende arbejde, Johan! Fik kuldegysninger da snakken faldt på salig Robin Williams...vidunderligt interview fra ende til anden! Glæder mig endnu mere til Vaiana nu. Tilsat Mad Max ;-) 

  Thomas Fenger31-01-17 19:36

 • ★★★★1

  Fantastisk arbejde igen Johan og nej jeg er da slet ikke en smule misundelig på du har mødt de to legender her, jeg fatter stadigvæk ikke resten af pressen ikke var intresseret i og interviewe dem, men det må de om, virkelig godt arbejde, og fedt og høre lidt om deres mening omkring det og kaste sig ud i CGI, og deres lille forberedelses tur :)

  Og så har de vidst været forbi John Lasseters klædeskab hehe :)

  Prikken over i'et var self. Robin Williams, det varmer blot en og høre dem sidde og fortælle om deres oplevelser.

  Elwood31-01-17 19:46

 • ★★★1

  Tuuuuusind tak for de enormt søde ord, begge to! :) og apropos Lasseters klædeskab - de fortalte, at Lasseter simpelthen laver nye Hawaii-skjorter, hver gang han producerer en film, med karaktererne fra den pågældende film. Og denne gang fik de så lavet to forskellige modeller, hvor d'herrer har én at hver :)

  The Insider31-01-17 22:26

 • ★★★★1

  Jeps det har jeg også hørt kan ikke huske hvorfra jeg så det, men det var interview, hvor han viste hans klædeskab frem, det lidt derfor jeg nævnte det :)

  Jeg husker også de to herre's lille Cameo i The Incredibles :)

  Elwood31-01-17 22:36

 • ★★★0

  Ah, cool! :D hvor er de? Jeg talte kort lidt med dem om deres "roller" i "Vaiana", hvor de hhv. er blevet omdannet til en høne og en gris - et par herlige gutter altså! :D

  The Insider31-01-17 23:18

 • ★★★★1

  Ahh byttede rundt, men det var to lige så legendariske Disney folk Ollie Jonhston og Frank Thomas

  Elwood31-01-17 23:21

 • ★★★★1

  Rigtig fedt interview. Totalt svedigt. Glad for at disse kære gamle mænd stadig laver film og glæder mig til at få set filmen ved lejlighed.  

  Riqon 1-02-17 12:00

 • ★★★0

  Svedig ros, Lars! Tak!

  The Insider 1-02-17 12:48

 • ★★5

  Tak for endnu et super indslag, Johan! Lov os, at du aldrig skruer ned for din entusiasme eller ændrer din afslappede stil, for nøj hvor giver det gode interviews. Og ligesådan med dine gode spørgsmål.

  BN 1-02-17 17:57

 • ★★★0

  Tak for endnu et super indslag, Johan! Lov os, at du aldrig skruer ned for din entusiasme eller ændrer din afslappede stil, for nøj hvor giver det gode interviews. Og ligesådan med dine gode spørgsmål.

  Mange, mange tak, BN! :-) Jeg håber, at min entusiasme bliver ved med at være nogenlunde indtagende og ikke alt for enerverende! :-D

  The Insider 1-02-17 19:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen