Forum - Forum-tråd: Ny trailer til Michael Fassbenders "Assassins Creed"

Ny trailer til "Assassin's Creed" med Michael Fassbender

 • 0

  Den ser ud ligesom alle andre filmatiseringer af spil - dårlig.

  Whispering Horse18-10-16 19:36

 • ★★★★0

  Jeg har nu ikke opgivet den endnu så jeg vælger og lave en mini Star Trek Into Darkness Johan finte og håber og tror, indtil jeg har set filmen :)

  Virker dog til der riglig megen fokus på Abstergo, måske det blot traileren der gir mig det indtryk, jeg glæder mig, hvertfald stadigvæk.

  Elwood18-10-16 20:01

 • 0

  Jeg kan godt lide at den blot tager udgangspunkt i Abstergo, men umiddelbart fortæller sin egen historie. Således bliver det ikke blot en genfortælling af Altair, Ezio etc.

  Dog synes jeg at den ser ekstrem rodet ud, især de scener som foregår i nutiden. Nu er det kun en trailer, men det indtryk jeg får er at der er mange actionscener både i nutiden og i de scener som foregår i datiden, som Assassin. Jeg håber på en lidt mere afdæmpet, thrilleragtig, stemning i forbindelse med de scener som foregår i nutiden.

  Whispering Horse18-10-16 21:01

 • ★★★★0

  Jeg håber også blot traileren er cuttet således her, og at musikken blir markant anderledes.

  Self. skal vi også være i Abstergo, men der må også gerne være lidt quiet moments i fortiden, self. virker det ikke så godt i en trailer som den de har valgt her, så jeg krydser stadigvæk fingre for de har gemt noget til os.

  Mest af alt er jeg bare glad for vi ikke får en Connor type, det ville ha været Hayden Christensen fra Star Wars episode 2 og 3 :)

  Jeg har heller ikke hel grejet hvordan deres udgave af Animus virker, om han blot hænger i den der arm, mens han oplever fortiden.

  Elwood18-10-16 21:15

 • 0

  Hvis man SKAL dømme film på baggrund af en trailer, vil jeg sige, at denne får mig til at tænke på Hitman! Masser af action, enkelte shots, kameravinkler osv. der lige får én til at tænke "hey, det der mindede da lidt om spillet" og så en stemning, der rammer HELT ved siden af spillet.

  Til gengæld er der bedre skuespillere med her, så jeg vil ikke helt dømme den ude. :-)

  moulder66619-10-16 12:52

 • ★★★★0

  Jeg så Mechanic Resurection for stk. tid siden den havde mere Stealth end sammenlagt i hele Hitman filmen, flere af mordene var som taget ud af en mission i Hitman... jeg sagde ikke det var nogen god film dog :)

  Elwood19-10-16 15:21

 • ★★★★0

  Men som sagt jeg regner da med og sku se den her i bio, når den kommer på grund af cast og instruktør, trailer er en ting, filmen er ku jeg håbe noget hel andet i det her tilfælde, nu må vi se :)

  Elwood19-10-16 15:23

 • ★★★★★★0

  Cotillard er grund nok for mig!

  Zero Cool19-10-16 15:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen