Forum - Forum-tråd: Officielt: Ny "Star Trek"-serie foregår før Kirk og Spock

Officielt: Ny "Star Trek"-serie foregår før Kirk og Spock

 • ★★★★0

  Hvordan er forholdene i den periode? Har man fuld kontakt til galaksen, eller skal vi (igen) til at bøvle med Klingons og Romulans? Kan ikke lige huske hvornår Enterprise foregår ift. TOS..

  davenport11-08-16 15:24

 • ★★★★★0

  Jeg vil tro, at den er meget TOS-agtig, fordi Spocks mor er menneskelig, så måske 20-ish år før TOS? Det er dog stadig lang tid efter Enterprise, da den foregik før the Federation of Planets blev etableret.

  Zero Cool11-08-16 15:33

 • ★★★★0

  Tjek!

  Gad vide om det, med vores nuværende teknologiske kvantespring, er blevet for svært at lave futuristisk sci/fi, der holder over mange år? Jeg mener, fx. det med at de TOS havde videotelefoner, og den udvikling er her allerede nu, og har vist sig upraktisk og invaderende, så det ikke rigtigt bliver brugt.

  At de måske ikke har haft modet til at hoppe et par hundrede år frem efter Voyager etc., simpelthen fordi de ikke har ved hvad de skal stille op?

  davenport11-08-16 15:55

 • 0

  Spændende med en 'ny' vinkel ifht. Lt. Commander udgangspunktet. Den, i mine øjne, mest undervurderede serie DS9 havde også Commander som udgangspunktet. Der var dog ikke den store forskel da der reelt var tale om ledelse af hele stationen.

  Jeg tænker det kan give nogle interessante historier hvis karakteren er en smule mønsterbryder og måske er direkte uenig i beslutninger og der må rette ind samt der er rum for udviking i karakteren.

  Dominar Rygel XVI11-08-16 17:41

 • ★★★★1

  Denne serie (såvel som den oprindelige) hænger og falder på, om de får lavet nogle interessante karakterer med spændende kemi. Hvornår den foregår, og om der bliver konflikter med Romulans etc., er for mig fuldstændig sekundært.  

  Lars!11-08-16 17:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen