Forum - Forum-tråd: Paul Walkers karakter vender måske tilbage i nye "Furious"-film

Paul Walkers karakter vender måske tilbage i nye "Furious"-film

  • ★★★★★2

    I min optik ville det være temmelig stupidt. Ud over at Walker fik den helt igennem perfekte afsked - både som skuespiller og karakter - i FF7, så synes jeg ærlig talt, det ofte var tydeligt, når man havde brugt stand-ins og CGI. Kan de ikke bare nøjes med lige at nævne ham, hvis det endelig er?

    The Insider19-09-16 13:33

  • 1

    Bryder mig heller ikke om det. De fik hyldet ham fint i den sidste film syntes jeg. Vil de køre videre med O´Coner navnet, så få da en af hans brødre ind og spiller hans bror i filmen også.  Eller som Insider siger, blot nævn hans karakter i filmen.

    Geekalot19-09-16 13:47

  • 1

    Hvis de kan lave CGI på det niveau som visse andre film har formået, så fint med mig. Hvis det skal være lige så elendigt som det de gjorde i 7'eren, så nej tak.

    Men stemmen vil de jo aldrig kunne ramme ordentligt, så hvorfor ikke bare skære ham ud.. De har jo absolut ikke været tilbage for at introducere nye karakterer alligevel.

    T'hain19-09-16 14:11

  • ★★★★★1

    Meget enig med Johan. Ingen grund til at bringe ham tilbage igen.

    Kruse19-09-16 15:23

  • 0

    Som i siger, er der absolut ingen grund til at bringe ham tilbage igen. Det var så god og perfekt en afslutning, både for karakteren, men bestemt også Paul Walker selv.

    Jeg synes dog umiddelbart Paul Walker CGI'en i filmen var rigtig godt lavet og jeg lagde ikke mærke til nogen steder at det skulle være falsk. Jeg har dog kun set den i bio, så det kan være fordi jeg var for revet med af stemningen til at se det.

    Superknys19-09-16 15:43

  • ★★★★★1

    Hvis ikke du lagde mærke til det, så er det tydeligeste eksempel nok scenen til sidst hvor de kigger på hinanden og han smiler, der ser man tydeligt det er cgi lagt ind over en af hans brødre.

    Eksempel når man ser det i bevægelse så ser det hel hel forkert ud.

    Og Lidt mere her 

    Med ja Johan har ret han fik den værdige afsked i filmen, og ville være weird og bringe ham tilbage igen.

    Elwood19-09-16 16:41

  • ★★★0

    De får da bare Andy Serkis indover...

    MOVIE100019-09-16 17:37

  • ★★★★★★0

    Uhh jeg ville nyde at se Walker stryge sin bil blidt, mens han hvisler ud mellem tænderne, "My Precious"!

    T. Nielsen19-09-16 18:22

  • ★★★★★0

    Og jeg havde ikke genkendt navnet, hvis han ikke havde fået al den omtale omkring sin død. Det er tilsyneladende godt for karrieren eller ens "legacy" i hvert fald ;) 

    Lars!22-09-16 21:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen