Forum - Forum-tråd: Scream 6

Scream 6

 • ★★0

  Hvor meget skærmtid har Dermot Mulroney i filmen?

  Må indrømme at uver Cox, og Hayden Panettiere er dem der kunne lokke allermest til at anskaffe den på udgivelsesdato 

  Ryder66630-03-23 00:14

 • ★★0

  ??

  Ryder66630-03-23 20:31

 • ★★★1

  ??

  Svaret kunne ses som værende en spoiler. Nok derfor at du ikke har fået et svar.

  Det skal siges at jeg ikke selv har set filmen endnu, så min respons er på ingen repræsentativt for filmen. Personligt vil jeg vide så lidt som overhovedet muligt med film som denne før jeg ser dem.

  Essal30-03-23 21:54

 • ★★0

  Svaret kunne ses som værende en spoiler. Nok derfor at du ikke har fået et svar.

  I know, men jeg stillede ligeledes samme spørgsmål om Tony Todd, vedr Candyman 2021, men fik alligevel svar.. så tog chancen og spurgte om Dermot Mulroney vedr scream 6..

  Ryder66630-03-23 21:54

 • 0

  Den er ikke helt så god som den forrige. Jeg synes de overkomplifiserede den ved at trække tråde tilbage til samtlige tidligere scream mordere. I tidligere film har det måske en eller to hændelser i tidligere film der været linket til morderen.

  Og i betrægtning at at stort set alle kender reglerne, så ignorerer de dem konstant hvilket som regel får fatale konsekvenser for nogen.

  Rule number one: NEWER SPLIT UP, hvilket de selvfølgelig gør, med det resultat at der er nogen der enten dør eller bliver hårdt såret.

  Der blev så både i forrige og nuværende film at nogle af legacy karaktererne må dø. Det skete så i forrige film. Det ville dog være for forudsigelig hvis de fortsatte den trend i denne film, som de gjorde i Star Wars sequel trilogien, hvor det heller ikke gav mening. Men at stort set alle legacy og new cast overlevede på trods af adskillige knivstik der absolut vil dræbe vedkommende, det er lidt af et problem. Det kan være de starter Scream 7 med et chokerende mord som Randy i Scream 2. Det er nærmest den ene måde at komme videre på, hvis vi skal tro på at ingen er sikre.

  Johnny42 1-04-23 12:19

 • ★★★0

  Havde lave forventninger og selv med lave forventninger leverede den sjette omgang af Scream filmene ikke noget, der var værd at skrive hjem om.

  Johnny42s anmeldelse opsummerer egentlig meget godt mit eget problem med filmen: handlingen bliver unødvendigt overkompliceret ved at prøve at trække tråde tilbage til samtlige af de fem forrige film. Derudover formår det nye persongalleri simpelthen ikke at gøre indtryk og det efterlader mig med en følelse af ligegyldighed over de drabelige eskapader.

  Og uden at gå i detaljer vil jeg blot sige at jeg fandt afsløringen af hvem der står bag mordene, og ikke mindst begrundelsen, dybt idiotisk og utroværdig. Selv for en slasherfilm er det altså langt ude og det siger ikke så lidt.

  Så det kan altså ikke blive til mere end 2 stjerner herfra.

  Essal 8-07-23 21:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen