Forum - Forum-tråd: Se "Better Call Saul"-stjernen Bob Odenkirk sparke røv som actionhelt i "Nobody"

Se "Better Call Saul"-stjernen Bob Odenkirk sparke røv som actionhelt i "Nobody"

 • ★★★★0

  Synes dælme det ser underholdende ud, den har en meget old school opbygning over sig præcis som den første John Wick f.eks.

  Og Bob Odenkirk, virker perfekt som en slags antihelt, hele hans måde at fremstå som den mest rolig, som lige holder sig under kogepunktet, for derefter blot at slippe sig hel løs, og blive det mest røvsparkene individ, mens han stadigvæk har den her særlige rolighed over sig når han snaker, synes jeg fungere ret godt.

  Og så må jeg rose en film trailer der ikke benytter sig af en eller anden Minor key udgave af et klassisk nummer, som nærmest ses, hver gang.

  Elwood10-12-20 21:38

 • ★★★★0

  Jeg kan godt lide Bob Odenkirk, men ellers ligner det jo bare endnu en Death Wish-klon med en snert af John Wick. Jeg ved ikke hvor mange af den slags film jeg har interesse i at se. Jeg kan ikke umiddelbart se, hvordan den skiller sig ud, men hvis den får gode anmeldelser kan det være, at jeg ender med at tjekke den ud.

  Kruse10-12-20 21:52

 • 0

  Det her ligner action på højt plan. Og er man bare den mindste interesseret i stunt work, så går man ikke glip af den her :)

  Nexiz11-12-20 20:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen