Forum - Forum-tråd: Se de første 7 minutter af "Mortal Kombat" nu

Se de første 7 minutter af "Mortal Kombat" nu

 • ★★★★1

  Orntlig!

  David Lund20-04-21 19:03

 • ★★★★★★1

  Fandme stiv tisser lige der.

  Zero Cool20-04-21 19:30

 • ★★★★2

  Fandme stiv tisser lige der.

  Åh, PLEASE lad det blive filmens danske tagline! <3

  The Insider20-04-21 19:52

 • ★★★0

  For fedt!

  Men vent - Scorpion ser ikke længere ud til at bruge overnaturlige (magiske) kampteknikker. Men det kommer måske senere i hans udvikling?

  S. Rico20-04-21 20:45

 • ★★★★1

  For fedt!

  Men vent - Scorpion ser ikke længere ud til at bruge overnaturlige (magiske) kampteknikker. Men det kommer måske senere i hans udvikling?

  Der er forskellige udgaver af Sub Zero og Scorpion, der er sågar også en hvor de er venner med en noget kompliseret baggrund :)

  I de seneste spil har Ed Boon, og Hans Netherrealm team virkelig leget med universet, fra at lave unlikely team ups, til helt at ændrer historien, så kan sagtens være det her er en udgave af Scorpion, hvor han måske ikke har magic.

  Men Hanzo blir jo også dræbt i spillene og blir så resurrected, som Scorpion, så mit gæt er noget nær det samme sker heri.

  Som jeg kan forstå det er den her udgave af Sub Zero vi kommer til at se Bi-Han som er den originale første udgave.

  Men det fede ved Mortal Kombat er netop at der hele tiden prøves nye ting og tingene twistes, så jeg er spændt på, hvad de fidner p med den her udgave af det.

  Og med alt det sagt jeps det her set dælme godt ud, det virker som nogen der forstår kildematrialet, så jeg glæder mig dælme :)

  Elwood20-04-21 21:26

 • ★★★★0

  Jeg kan anbefale at ja hvis man ikke spiller spillene, at se nogen af de her sammenklip med historien, hvor de blot har cuttet selve spildelen ned, så man blot kan opleve historien fordi især med de seneste spil i serien her, starten fra Mortal Kombat i 2011 og fremaf kom NeatherReal ud med et spil, hvor historien havde stor fokus, og den har fortsat lige siden, og blevet mere og mere bonkers på den gode måde.

  Elwood20-04-21 21:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen