Forum - Forum-tråd: Sicario

Sicario

  • ★★★★0

    Uhh, er spændt!! Skal se den i aften. 

    Babo22-10-15 10:37

  • ★★★0

    Åh, hvor er jeg uenig!

    Flotte skud, jovist, men aaaaalt for mange af dem og aaaaalt for lange sekvenser, der trækker al tempo ud af filmen.

    Læg dertil en virkelig irriterende hovedrolle, der jo faktisk ikke laver andet end at brokke sig fra minuttet, hun siger ja til at være med i aktionen, så er det fandeme skidt!

    Historien er ellers meget interessant og skuespillet virkelig godt. Men jeg gik fra biografen meget skuffet og giver den 3/6

    HonoDelLoce22-10-15 12:29

  • ★★★★1

    Sicario er som et hårdt slag i ansigtet og man kommer sgu ikke op lige foreløbigt. Dundrende dyster og besidder en intensitet, som vi sjældent ser. En historie, der på mange måder er blevet fortalt utal af gange, måske bedst af Steven Soderberg dengang han lavede "Traffic" men instruktør Denis Villeneuve har lavet sit take på "drug war", som er anderledes og kunstnerisk. Roger Deakins er tæt på at skabe kunst her og forstår godt skiftet til digitalt. Han må snart vinde den oscar. Flot arbejde på en meget foruroligende score og fremragende præstation af Blunt og måske især Del Toro. Sublim underholdning for de voksne, ofte underspillet, så forvent ikke mange skyderier, som traileren viser. Filmens atmosfære gør den interessant og unik nok til at nyde denne film, hvor dialogen, for det meste, er nedtonet. Helt klart:

    9/10

    Babo23-10-15 00:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen