Forum - Forum-tråd: Sorgenfri

Sorgenfri

 • ★★★★0

  Jeg ville ikke selv bruge De fortabte sjæles ø som noget godt eksempel på noget den film var dælme ikke noget særligt synes jeg :)

  Elwood31-03-16 10:47

 • ★★★★★★0

  Ja, det er godt nok svært at finde et sted at se den. Jeg kan se, at den kører i Lyngby og i Palads, og dét er så det i Københavnsområdet. Den er endda smidt som forholdsvis sen forestilling, men jeg har nu alligevel en plan om at suse ind og se den.

  Zero Cool31-03-16 10:51

 • ★★★★★★1

  Det lader til, at både Palads og Lyngby bio har tilføjet ekstra forestillinger siden jeg kiggede forleden. I Palads er der tre forestillinger fredag og lørdag, samt en ekstra forestilling i dag.

  Zero Cool31-03-16 11:05

 • 1

  Jeg kan nu vældig godt lidt De fortabte sjæles ø. Hvilken genrefilm ville du selv pege på Elwood?

  phinefilm31-03-16 11:12

 • ★★★★0

  Jeg tror mest det som gik mig på, var den prøvede for meget på og være en hollywood film, det som den "roses" for her var det jeg ikke var så meget for.

  Det lidt som med Operation Cobra der er bare noget som blir svære og tage "seriøs" når man prøvede på og lave en dansk film om terroister, nu ved jeg godt det en gammel film, men det lige den bedste anden dårlig eksempel jeg ku komme på :) når en dansk film prøver på og køre en filmgenre igennem som man kender så mange af fra hollywood, men uden særligt dansk spind på tingene andet end det dengang obskøre med at terrorister sku være intresseret i Danmark.

  Det kan være at sorgenfri klare tingene bedre, jeg ved bare De fortabte Sjæles Ø virkede noget rodet for mig, og så er der Herman... jeg beklager men der ku jeg ikke lade være med og grine, selv om den var børnefilm matriale, så ku jeg bare ikke se det for mig, som de prøvede og vise i filmen men den her Ånd som var fanget i kroppen på ham knægten.

  Elwood31-03-16 11:47

 • ★★★★★★0

  Jeg var lige forbi Palads på vej hjem. Den er helt ok, ikke noget specielt, udover at det er den første danske film, jeg har set i biffen i 28 år.

  Men altså, helt fint at Danmark prøver lidt nyt, frem for kun komedier og socialrealistisk fis, så jeg håber at den tjener penge.

  Edit: Hver gang jeg ser titlen, tænker jeg på denne: www.youtube.com/watch

  Zero Cool 1-04-16 18:48

 • ★★★0

  Udover; hik og kærlighed. Hvad med lidt mere Dennis Jürgensen?

  Men, der er vel patent på bøvse-drager, en rød-sodavands drikkende vampyr, samt velklædt varulv.. nu til dags.. og uendelige far til børn film er vel rigeligt..

  Gasivodo 2-04-16 05:39

 • ★★★0

  Kadavermarch kunne måske bliver interessant som film. Tror bare det vil blive alt for dyrt at lave.

  Aranyhajú Nyárszépe 2-04-16 05:51

 • ★★★★★0

  Dystopia som tegnefilm!

  Guldager 3-04-16 15:05

 • 0

  Udover; hik og kærlighed. Hvad med lidt mere Dennis Jürgensen?

  Men, der er vel patent på bøvse-drager, en rød-sodavands drikkende vampyr, samt velklædt varulv.. nu til dags.. og uendelige far til børn film er vel rigeligt..

  De bøger har jeg godt nok læst mange gange, de er så sjove!!!!!

  Weird_J 3-04-16 20:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen