Forum - Forum-tråd: Squid Game - Sæson 1 (Netflix)

Squid Game – Sæson 1 (Netflix)

 • ★★0

  Jeg elskede det fra start til slut, kun afbrudt af enkelte scener mod slutningen med nogle karakterer, som… ja, var virkeligt dårlige (uden at spoile noget).

  Jeg kværnede alle 9 afsnit i fredags. Jeg ville egentlig bare lige se et afsnit eller to, inden jeg ville køre ud og nyde en aftenstur i det fri, mens jeg var både børne- og konefri. Men pludselig var klokken 2:35 om natten, og jeg havde set hele skidtet.

  Jeg elskede intensiteten, legesygheden og skuespillet.

  5/6 herfra

  HonoDelLoce10-10-21 18:27

 • 0

  Jeg var også virkelig underholdt af serien og altså det afsnit 6, mener jeg det var, hvor de skulle spille med marbles var nervepirrende og hjerteskærende. Det der i særlig grad fungerer er at de har skabt nogle karakterer som er interessante og du ønsker det bedste for, og nogle få du ikke ønsker det for. 

  Jeg må nok også hellere få startet på Alice in Borderland. I det hele taget er japanske og koreanske film og serier bare inde i en god periode i øjeblikket. Ja det har de vel sådan været over en lang årrække.

  Kiyonji10-10-21 19:32

 • 0

  Har foreløbigt set tre afsnit, og er stadig på. Det er svært at sige præcist hvad der fænger, men det må være den samlede pakke af uvished og kontant afregning ved den mindste fejl ...  uha...  

  Ronni Pedersen11-10-21 18:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen