Forum - Forum-tråd: The Big Short

The Big Short

  • ★★★★0

    Har ikke set den endnu, men må sgu erkende den ser lidt flad ud og hvis dette er oscar favoritten nu, så ved jeg snart ikke hvad. 

    Babo28-01-16 00:25

  • 1

    Hmm - jeg tror sgu næsten, at jeg bliver nødt til at se den i biffen alligevel. Christian Bale der spiller Pantera kan jeg simpelthen ikke gå glip af! :D

    moulder66628-01-16 11:01

  • ★★★★0

    Babo, mon ikke, det er "The Revenant", der er Oscar-favoritten?

    chandler7528-01-16 11:03

  • ★★★★0

    Rasmus 

    Ikke efter PGA prisen gik til The Big Short. 19 ud af 26 gange har en film også vundet Oscar, efter den nappede PGA. 

    Babo28-01-16 11:16

  • 0

    Det vil bestemt være en lidt flad Oscarvinder. Jeg ser den ikke som en seriøs udfordrer til "The Revenant", men man er før blevet rystet i sin grundvold. Tematisk står den dog ret stærkt.

    Daniel Sarup28-01-16 12:18

  • ★★★0

    Jeg landede selv på en 3/6.

    Historien om, hvordan nogle enkelte folk tjente penge på, at verdensøkonomien faldt fra hinanden, kunne have været meget mere spændende, hvis den havde koncentreret sig mere om de mennesker og lidt mindre om hvordan.

    Christian Bale, Steve Carell og Brad Pitts karakterer er alle ganske interessante - men bliver på intet tidspunkt udfoldet eller udforsket bare en lille smule. Et par korte kommentarer om et selvmord og uringødede salatblade er hvad det stort set bliver til. I stedet bruges der tid på seriøst uinteressante forsøg på at være sjov ("se, nu får vi lige Selena Gomez og en eller anden kok til at sidde ved et blackjackbord og fortælle, hvad det her udtryk betyder") og fortælle, om det, vi ser på film, skete sådan i virkeligheden eller ej - det forstår jeg intet af... Hvorfor så ikke bare vise, hvordan det gik til i virkeligheden, i stedet for dette pseudo-meta-crap?

    Problemet er, at ved at lade ALLE karaktererne være 100% det - altså, blot karakterer - er eneste "spænding", om det nu går så galt, som de alle forudser (eller - som én forudser og resten kører plagiat på). Men det ved vi jo allerede, at det gør. Vi var der selv. Det er kun 9 år siden...

    HonoDelLoce28-01-16 12:30

  • 0

    Det er nu sjældent, at jeg forlader en biografsal i en lettere deprimeret tilstand. Men det lykkedes da til fulde for The Big Short, at fremkalde netop den følelse, da rulleteksterne var fobi.

    Kviesgaard13-03-16 09:09

  • 1

    Jeg er vist en anelse mere begejstret for The Big Short end jer andre. :-) Jeg synes det er en rigtig cool film, med en skarp og intens klipning. Forrygende skuespilspræstationer hele vejen rundt. Jeg lander på en 5,5/6

    Bony14-10-16 16:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen