Forum - Forum-tråd: The Invisible Man (2020)

The Invisible Man

 • ★★★★0

  Billede 3
  Kampen om den sidste Donut med Chokolade krymmel tog lidt overhånd på settet

  Billede 4

  John Cena spiller sit livs rolle overfor Elisabeth Moss i scenen her.

  Elwood29-02-20 19:10

 • ★★★★0

  "The Invisible Man" får overordnet set - trods det at den også får noget kritik - en væsentligt bedre karakter hos de amerikanske anmeldere, som jeg følger på YouTube, så jeg vil nu gerne give denne udgave en chance.

  Desuden er jeg også ret vild med Elisabeth Moss, som virkelig har været suveræn i alt, hvad jeg har set med hende - lige fra "Mad Men" og "Top of the Lake" - og også her ser ud til at levere en medrivende præstation.

  Og så minder præmissen i den nye udgave her mig også om en fremragende og creepy film som "The Entity", så det er yderligere et plus.

  NightHawk29-02-20 19:24

 • 0

  De fleste danske anmeldere er heller ikke meget værd og her tænker jeg ikke så meget om hvad de mener om en given film eller serie, men i stedet for kunsten i at skrive interessante og indbydende anmeldelser på en velargumenterende måde, der giver mig lyst til at læse dem. Sproget har i dette tilfælde selvfølgelig også noget at sige, men ikke alt. Dansk er ikke ligefrem et af de smukkeste sprog. I det hele taget synes jeg ikke kulturdækningen er særlig interessant i Danmark, men det er en anden diskussion. 

  Whispering Horse29-02-20 22:57

 • ★★★★0

  Jeg synes heller ikke den var så god.

  Ja, jeg har næsten set den hele (= traileren). 

  Lars! 1-03-20 21:32

 • ★★★★★★0

  Stegelman kaldte den en “ret fremragende film”. 

  T. Nielsen 1-03-20 21:43

 • ★★★★0

  I thought #TheInvisibleMan was tremendous! Every step of the way, I was more & more impressed. Loved what caused invisibility but the reinvention of the story was a so damn smart across the boards. Give awards to #ElisabethMoss now for what’s largely a one woman show. Go see it!

  - Kevin Smith

  Lars! 2-03-20 21:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen