Forum - Forum-tråd: The Post

The Post

 • ★★★★1

  Første gang jeg hørte, at der kom en Steven Spielberg-film om pressefrihed med Meryl Streep og Tom Hanks, tænkte jeg, at det var en joke. Ikke fordi det var for langt ude, men snarere fordi det næsten var for langt inde. Typisk oscarsluger. 

  Riqon 5-04-18 09:09

 • ★★★★1

  Den slugte så ikke mange oscars :)

  Babo 5-04-18 09:18

 • ★★★★1

  Den slugte så ikke mange oscars :)

  Den blev nemlig gennemskuet ;) 

  Riqon 5-04-18 09:27

 • ★★★★0

  Hanks, Meryl og Spielberg leverer den rutinerede præstation med genkendelsens glæde på alle hylder. Der er intet, som overrasker, intet som skuffer og man er godt underholdt. Ligesom Bridge of Spies, som jeg dog alligevel synes havde en smule mere pondus med en mere vedkommende Hanks, hvis portrættering af redaktør Ben Bradlee ikke kom i nærheden af Jason Robards Bradlee fra Alle Præsdentens Mænd.

  I know, I know ... dette var mere ensemble!

  Måske er det fordi jeg fandt hele præmisen omkring The Post sat op som en slags "Greatest Hits" album af lignende journalistik film, med selvfølgelig Alle Præsidententens Mænd som forbilledet.

  Men der var for meget ensemble og modsat anmelderen så var det ikke spænding som forførte mig, men blot det generelt fine - men rutinerede - skuespil og en historie, hvor indsatsen ikke just fik mig til at bide negle.

  Jeg vil dog give filmen én ting! Jeg fik SÅ meget lyst til at gense Alle Præsidentens Mænd til sidst.

  7/10

  Bruce 8-04-18 23:03

 • ★★★★0

  Jeg tror, har man set Alle Præsidentens Mænd, så har man set dem alle.

  :)

  Babo 8-04-18 23:46

 • ★★★★0

  Jeg tror, har man set Alle Præsidentens Mænd, så har man set dem alle.

  :)

  Den er ihvertfald fuldkommen fantastisk. Jeg elsker i det hele tage "denne type film", med journalistisk islæt og hvor spørgsmål om ytringsfriheden er i centrum. Det er altid en værdi, det er værd at debattere og jeg tvivler på, at jeg har oplevet en tid gennem mine første 5 årtier, hvor dette har været mere relevant end nu og derfor er jeg også endnu mere glad for bidraget, selvom filmindustrien godt kunne trænge til en opdatering på vinklingen, som mere ligner problematikkerne i dag, som er så meget anderledes.

  Bruce 8-04-18 23:57

 • ★★★★0

  Men det er måske svært at ramme noget nyt i den boldgade tænker jeg, men Alle Præsidentens Mænd, Good Night, And Good Luck, The Insider er virkelig gode. Det er umiddelbart disse jeg tænker på. Åh, så var der også Network. 

  Babo 9-04-18 00:04

 • ★★★★0

  Jep. Og så er der "de mindre", Broadcast News og Spotlight.  

  Bruce 9-04-18 00:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen