Forum - Forum-tråd: Tilbage til Quick Stop! Første trailer til "Clerks III" er her

Tilbage til Quick Stop! Første trailer til "Clerks III" er her

  • ★★★★★0

    Der var ikke rigtig noget jeg trak på smilebåndet over for, men inspirationen til setuppet virker ganske tydeligt, så håber på nogle gode bider her og der still, scenen med Ben Affleck i Reboot var nu rigtig go.

    Men ja fingers crossed.

    Elwood 6-07-22 21:28

  • ★★★★0

    Jeg er lidt skræmt, synes ikke rigtigt, at der var noget, der fangede mig. Og jeg elsker ellers det meste af hvad KS laver :/

    dyg 6-07-22 21:34

  • ★★★★★0

    Ja, jeg er sgu også pænt underwhelmed :-/ det ser jo faktisk decideret frygteligt ud. Som hvis Brett Ratner havde genindspillet "Clerks" – helt ufarligt, familievenligt og kønsløst. Fingers crossed, at den overrasker positivt!

    The Insider 6-07-22 21:43

  • ★★★★0

    Mnjah...FILMZ kunne ikke lide 2'eren.

    Gasivodo 6-07-22 21:55

  • ★★★★★0

    Det ser da i det mindste en anelse bedre ud end “Jay and Silent Bob Reboot”. Det siger dog ikke så meget, da det var en frygtelig omgang.

    Kruse 6-07-22 22:53

  • ★★★★★0

    Det ser da i det mindste en anelse bedre ud end “Jay and Silent Bob Reboot”. Det siger dog ikke så meget, da det var en frygtelig omgang.

    Det ser betydeligt bedre ud end den, ja. Men ligner også en harmløs omgang. Håber da klart det bedste er udeladt fra traileren, men jeg ser den da gerne.

    David Lund 7-07-22 07:19

  • ★★★★★0

    Det ser desværre lige umiddelbart ud til, at "Clerks 3" lider af samme problemer som "Jay and Silent Bob Reboot". 

    Grunden til at hele molevitten føles så tam, forceret og forkrampet ligger i, at Kevin Smith kommer til at sætte sig imellem to stole fordi, han føler et behov for at please et moderne publikum der ser på humor, komedie og satire på en helt anden måde i dag end os, der tilhører en ældre generation og har været med tilbage fra den første "Clerks" af gør.

    Viev Askew universet har lige siden sin begyndelse været drevet frem af en humor, der er politisk ukorrekt, grænsesøgende og grænseoverskridende, samt ofte langt under bæltestedet i både sketches og dialog.

    Og den slags kan du bare ikke gøre på samme uhæmmede facon idag uden, at folk bliver krænkende til højre og venstre. Hvis man så kombinere det med, at Kevin Smith selv også er blevet blød og feministisk med årene, ja så kan enhver nærmest sige sig selv, at det ikke kommer til at fungere i et View Askew setup.

    Den eneste måde at den slags film med den type humor kommer til at fungere er, hvis man går planken ud. Ligeså snart du begynder at slække på frækheden i jokesne og den overordnede tone er det bare ikke hverken interessant eller sjovt længere.

    Og det er desværre det jeg oplever, at Kevin Smith gjorde i "Jay and Silent Bob Reboot" og det samme han også gør med "Clerks 3". 

    NightHawk 7-07-22 16:05

  • ★★0

    Smith har alle dage hentet inspiration fra sit eget liv til sine film, men dette føles lidt mere end almindeligt uopfindsomt, da han har taget udgangspunkt i sit hjerteanfald og sin "origin story", og bare putter det ind i en Clerks setting, baseret på traileren.

    Men jeg er dog stadig nysgerrig nok til at give den et kig.

    NFT 7-07-22 16:15

  • ★★0

    Ifølge IMDb, har den i det mindste fået en R-rating, selvom traileren måske henviser til et bredere publikum. Jay & Silent Bob er ingenting uden mindst 50 f-bombs. Men ses skal den da, på trods af at Rebooted skuffede.

    Ryder666 7-07-22 17:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen