Forum - Forum-tråd: Tom Hiddleston er nu storfavorit til at blive den næste Bond

Tom Hiddleston er nu storfavorit til at blive den næste James Bond

  • ★★★★★★0

    A bit wimpy for my taste, men han har den rette britiske charme og udstråling synes jeg til gengæld, som jeg gerne ser rollen besiddder. Så for mig skyld gerne!

    Så længe det ikke bliver Henry Cavill. Manden har lige så meget karisma som en død vandrotte!

    T. Nielsen17-05-16 22:39

  • ★★★★★★0

    Det er alligevel et interessant skridt, hvis de går den vej, fordi Hiddleston er en langt større profil end de andre Bond-skuespillere til dato, vil jeg mene.

    Zero Cool17-05-16 22:55

  • ★★★★★★0

    Er hans navn så voldsomt meget større end Daniel Craigs det var inden Bond, eller Brosnan måske? Hvor stort et navn Roger Moore var inden ved jeg ikke, men han var så vidt jeg ved, langt mere kendt end Connery og Lazenby. Dem kendte ingen næsten. 

    T. Nielsen17-05-16 23:15

  • ★★★★★★0

    Det vil jeg mene, ja.

    Brosnans største præstationer før Bond var Remington Steele, Mrs. Doubtfire og måske Noble House.

    Craigs var Munich, Lara Croft: Tomb Raider og Layer Cake, hvor sidstnævnte, selvom det er en ret god film, vel først rigtigt har fundet sit publikum, efter både Matthew Vaughn og Craig blev kendte, men man kan stadig støde ind i folk, der aldrig har hørt om den, selvom filmnørder.

    Moores største præstationer var nok The Saint og The Persuaders, hvilket nok gjorde ham mere kendt end både Connery og Lazenby, men der var jo ret stor forskel på at være kendt på tv og kendt pga. film dengang.

    Hiddleston står stadig i publikums bevidsthed som den bedste skurk i MCU, Loke er fuldt på højde med heltene, når vi taler genkendelighed. Alene hans optræden i Avengers, gør ham til et langt større og mere velkendt navn end de to andre. Og så har han jo samarbejdet med Woody Allen og Jim Jarmusch efterfølgende, har en stor rolle i den næste King Kong-film og spiller igen Loke i den næste Thor-film, hvor han helt sikkert er med i førersædet, sammen med Chris Hemsworth.

    Zero Cool17-05-16 23:36

  • ★★★★★1

    Henry Cavill har lige så meget karisma som en død vandrotte!

    Denne video ("Henry Cavill Funny Guy") gjorde virkelig stort indtryk på mig, fordi den beviste nøjagtig det modsatte af, hvad som var intentionen: 

    www.youtube.com/watch 

    En flot mand, helt sikkert, men absolut ucharmerende og kedelig i min bog. At gøre denne prettyboy til James Bond ville være en katastrofe. 

    Lars!18-05-16 00:19

  • ★★★★★★0

    Det kan godt være at rollen som Loke tager stikket. Når jeg kigger på CV'et, giver det mig nemlig ikke et ensidigt billede af at TH er så meget større en profil. Men også en detalje. 

    T. Nielsen18-05-16 08:22

  • 0

    Hiddleston er helt klart charmerende nok til at spille Bond og han er generelt bare en fed skuespiller. Min favorit er dog Fassbender. Come on. Den mand er Bond! :-)

    Sluppermand18-05-16 08:47

  • ★★★★0

    Jeg synes ikke det skal være Fassbender. Han er jo med i stort set alt. Det ville være rart med en mindre kendt måske. Hiddleston? Tjo, fint nok, hvis det bliver tilfældet. 

    Babo18-05-16 09:25

  • ★★★★0

    Når jeg ser lidt på britiske skuespillere, så synes jeg en som Richard Armitage umiddelbart ville passe ind. 

    Babo18-05-16 09:38

  • ★★★0

    Hvis Hiddleston skal være Bond, så håber jeg, at de går mere mod de gamle Bond-film igen med mere charme og humor (indrømmet, jeg har ikke set Spectre - jeg kan simpelthen ikke døje Craig som Bond).

    HonoDelLoce18-05-16 14:16

  • 0

    Det er faktisk en sjov diskussion, for Pierce Brosnan og Daniel Craig er så kendte nu, at man automatisk tænker at det har de da altid været. Men når man så lige kigger på deres CV går op for én at det store gennembrud kom med James Bond.

    Kan faktisk godt huske at jeg talte med mine venner om, at det var den kommende James Bond der var på lærredet, da jeg var i biffen og se Munich. Kan også godt huske de gamle diskussioner på det gamle site om, at han ikke passede ind i rollen fordi han ikke var sorthåret :D

    Set i den sammenhæng synes jeg også at Tom Hiddleston er noget mere kendt, end Brosnan og Craig var det inden de påtog sig rollen. 

    kamikazedk18-05-16 14:29

  • ★★★★★0

    Spørgsmålet er jo, hvilken retning de vil gå. De har prøvet at afvige fra formularen og lave nogle seriøse film, men med de sidste par stykker har Mendes så forsøgt at finde tilbage til formularen igen. Begge ting synes ikke at have lykkedes så godt, ser man bort fra at "Casino Royale" fungerede som et frisk pust. Jeg ser dog ikke, hvad "James Bond" egentlig har at tilbyde biografpublikum i dag, hvor vi har "Mission Impossible" og "Jason Bourne", som begge kan meget mere. Og jeg ser ikke, hvad valget af Hiddleston kan tilføre franchisen. Så var Idris Elba da i hvert fald mere spændende. 

    Lars!18-05-16 14:54

  • ★★★★0

    Jeg er ikke sikker på jeg ved hvad du mener med "MI-film" kan meget mere?

    Babo18-05-16 15:24

  • ★★★★★0

    Nej, sikkert ikke. :p 

    Lars!18-05-16 16:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen