Forum - Forum-tråd: Top Tirsdag: Fem videospil med filmiske narrativer

Top Tirsdag: Fem videospil med filmiske narrativer

 • 0

  Mass Effect 1 er det bedste sci-fi siden Star Wars Episode V i alle medier.

  Traileren for ME2 kunne dog godt have været til en spillefilm:

  youtu.be/lx9sPQpjgjU

  Nickell 7-07-20 14:22

 • ★★★★0

  Silent Hill 2 <3

  David Lund 7-07-20 14:24

 • ★★★★0

  Horizon Zero Dawn, har en world building der er noget af den største page turner i lang tid for mig.

  måden vi langsomt finder ud af, hvad som er sket og måden det fortælles på er fantastisk, der er også en sekvens med nogle breve fra en Mand på fronten til sin Kone. Det er rigtig godt fundet på, og viser hvordan man udnytter brevene til at lave Propaganda.

  Jeg husker også det første Last of Us, hvor gameplay delen bruges til narrativt at fortælle om en udvikling mellem karakter i spillet, og ikke blot via. cutscenes.


  Der er et prime eksempel

  Med Ellie, efter hendes møde med David, hvor man opdager at der er byttet rundt på rollerne, Før var det stortset altid Ellie der gik i front, og snakkede på livet løs. Efter David, så er Ellie trukket i baggrunden, Joel går forrest, og er den som indleder samtaler. En manøvre der er gjort så mange gange før med at give hestesko til hinanden ændrer sig pludselig, hvor Ellie før sprang til med det samme, reagere hun ikke, og Joel er nærmest nødt til at pushe hende for at komme videre, men så sker der pludselig noget, Ellie får øje på noget hun stikker af fra Joel (spilleren) vi ved endnu ikke, hvad det er hun har opdaget, og jeps det er Giraf scenen som det hele munder ud i.

  Hele den bid med rollerne der blir byttet rundt, og så slutningen på det er så mesterligt eksekveret, Ellie er tydeligvis påvirket af oplevelserne med David, men der andes et lys pludselig igen. De laver samme nummer hen mod slutningen i en meget lille sekvens, hvor det også er Joel der er forrest, men her styre vi Ellie igen, som vi gjorde om vinteren også, her er der dog en hel hel anden grund til hun er bagerst.

  Elwood 7-07-20 16:16

 • 0

  Jeg har virkelig spillet meget Max Payne. Fanstastik historie og nytænkende spillemåde..

  MadMartigan 7-07-20 17:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen