Forum - Forum-tråd: Uncut Gems (Netflix)

Uncut Gems (Netflix)

 • ★★★★★★0

  Den må jeg da vist skynde mig at få set. Flixfilm roste den vist også ret højt og ratede den max.

  T. Nielsen 3-02-20 11:23

 • 0

  Den må på i aften. Fik endelig set Marrige Story i går og er stadig sønderknust. Trænger vist til en oplevelse i en helt anden grøft :-D

  Nagash 3-02-20 11:39

 • 0

  Skal ses, tjek :)
  Fedt den har ramt i plet. Umiddelbart lyder historien som noget der mange gange er set og prøvet før. Så det bliver interessant at se, hvad forskellen er her - udover Sandler :) 

  Ronni Pedersen 3-02-20 22:17

 • 0

  Til redaktionen:

  Det er lidt af en spoiler når der nævnes at det er svogeren han skylder penge. Det kommer som en (ret fed) overraskelse midt i filmen.

  cans 3-02-20 22:43

 • ★★★★1

  Har ikke læst din spoiler, men jeg tror igen det er en af dem hvor ting først er en spoiler, hvis man gøres opmærksom på det er en spoiler, det er en intressant balancegang.

  Har ikke set filmen, men det jeg læser det som, er det er en mand der konstant tager dårlige beslutninger, så kan man tolke det som man vil, det kan betyde han blot er et dumt røvhul og tager dårlige beslutning og som måske, måske ikke overlever til sidste i filmen eller også bare ender i en virkelig dårlig situation til sidst, der siges ikke noget direkte, men blir intressant at se hvad du skrev når jeg får set filmen selv en dag.

  Elwood 3-02-20 23:22

 • ★★★0

  Jeg fik lidt et "Pusher" vibe over filmen, det var ret frisk, især med Adam Sandler. 

  MOVIE1000 3-02-20 23:48

 • 0

  Fik den set her til aften, fed og ekstrem intens film. Eneste hvilepunkt i filmen er under familiens påskefrokost (jødisk påske altså). 

  Dog synes jeg ikke han er blevet snobbet fra en Oscar. Forstå mig ret, han spiller skide godt, men synes i hvert fald de tre ud af fem nomineret for bedste mandlige hovedrolle gjorde det bedre (Phoenix, Driver og DiCaprio). De to andre har jeg stadig ikke set endnu. Men kunne nu også sagtens finde fem mere der har gjort det bedre end Sandler i 2019.

  Den får en flot 4/6 af mig :-)

  Nagash 4-02-20 00:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen