Forum - Forum-tråd: Under sandet

Under sandet

 • ★★★0

  Er der nogen, der har set denne, og kan forklare mig noget:

  I filmen henter sergenten mad til fangerne fra et militærlager. Hans overordnede fortæller ham, at han ikke kan forstå, at det skulle være nødvendigt, da bondekonen på gården får rigeligt med penge fra militæret til, at fangerne kan få mad. Det ser man dog aldrig ske.

  Jeg missede de første 15 minutter af filmen og tænker, at det måske bliver forklaret her...

  Rasmus Drews 7-01-18 14:59

 • ★★★0

  Jeg burde vel se filmen på et tidspunkt. Jeg er sikker på, at den er glimrende lavet, men af en eller anden grund har jeg svært at tage mig sammen til det, når det nu er kommet frem, at den stort set er fiktion.

  Det er nok mine tømmermænd fra "1864", der sidder i baghovedet.

  Benway 7-01-18 15:22

 • ★★★0

  Den er teknisk fint skruet sammen og med gode skuespilpræstationer - ikke mindst af de tyske unger - men den er meget forudsigelig og lige efter bogen (nu er sergenten skrap, nu bløder han op, nu bliver han sur igen osv. osv.

  Rasmus Drews 7-01-18 16:59

 • ★★★★0

  Ja og så kan man få følelsen af en “nymodens” politisk agenda, der gerne vil fortælle noget “slemt” om os danskere. Det selvfølgelig fair nok, men det forstyrrede lidt min indlevelse.

  T. Nielsen 7-01-18 17:54

 • ★★★0

  men den er meget forudsigelig og lige efter bogen (nu er sergenten skrap, nu bløder han op, nu bliver han sur igen osv. osv.

  Jeg kan næsten allerede mærke, hvordan mine øjenlåg bliver tungere.

  Benway 7-01-18 20:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen