Forum - Forum-tråd: Unge Astrid

Unge Astrid

 • ★★★★★★0

  Shiiiiit en anbefaling! Den glæder jeg mig til engang at få set. Har jo også læst et par af Lindgrens bøger og som barn knuselsket både Pippi og Emil. Det er for sin tid begavet og innovativ børnelitteratur, der også i dag rager op over drt meste. 

  T. Nielsen30-01-19 21:51

 • ★★0

  Fantastisk med en biopic, der åbenbart formår at bryde med de gængse konventioner for dermed at blive langt mere vedkommende, uforglemmelig og dybsindig end eksempelvis “Bohemian Rhapsody”. 

  Har været meget spændt på dommen, men nu glæder jeg mig blot endnu mere til at se Fischer Christensens film :) 

  Thomas Fenger30-01-19 21:52

 • ★★★★0

  Jeg ved nu ikke, om jeg selv synes, at den bryder konventionerne. Det er dog absolut en af de mest rørende film, jeg nogensinde har set, og alt fungerer bare til punkt og prikke. Jeg er uden tvivl enig med topkarakteren =)

  David Lund31-01-19 06:37

 • ★★★0

  Det er dog absolut en af de mest rørende film, jeg nogensinde har set, og alt fungerer bare til punkt og prikke. 

  Enig. Selv ved 2. pressevisning sad jeg med en klump i halsen og hulkede flere gange undervejs, mens jeg en uge efter stadig kan mærke noget røre sig i øjenkrogen. Samlet set kan film med den effekt på mig tælles på én hånd. Jeg har ikke børn, så et eller andet sted ret fantastisk at "Unge Astrid" rammer rent ind hos mig med netop dét som omdrejningspunkt. Måske bliver man mere sentimental med alderen? :)

  Dolphinfriendly31-01-19 13:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen