Forum - Forum-tråd: Victoria

Victoria

  • ★★★★★0

    Naturligvis Snydt? lidt sjov kommentar havde man regnet med de ikke snød? eller var det blot fordi flere anmelder kaldte det en one take. Selv da jeg så Birdman ku jeg da godt se flere steder hvor der ku være lavet overlap f.eks. når himlen filmes i længere tid, og så andre kreative metoder, hvor man kan få ting til og se seamless ud. Det gjorde nu ikke filmen dårlig for mig af den grund, illousionen af et one take var fint for mig.

    At Victoria så er en rigtig one take'er kan så self. være en bedrift, men det lyder bare som om Birdman skal ha på "puklen" fordi det ikke er en Onetaker.

    Men ja nu vil jeg da se den her film også, self. og danne min mening, men studsede bare lidt over den indledning :)

    Elwood 4-12-15 10:25

  • 0

    Det er absolut ikke, fordi der er noget galt i at "snyde" i klipperummet. Havde man ikke haft den mulighed, ville Birdman ikke kunne se så vanvittig flot ud, som den nu engang gør. Formålet med indledningen var mere at påpege, at hvor sindssygt imponerende det er, at Victoria rent faktisk kun består af én kameraindstilling. Det er virkelig en sjælden bedrift. :-)

    Morten Møller Bertelsen 4-12-15 14:10

  • ★★★★★0

    Ahh ok, jeg læste bare lidt som om det var det med og "snyde" som det gik ud på :)

    Er der ikke også noget med en eller anden gammel bibelsk film (Mener jeg det er) der vare flere timer og som vidst er et one take ?

    Elwood 4-12-15 14:26

  • 1

    Kan ikke lige komme i tanke om, hvilken film det skulle være. Wikipedia har en liste over film, der er optaget i én indstilling her: https://en.wikipedia.org/wiki/One_shot_(film) 
    Måske det er en af dem, du tænker på? :-) Der mangler dog nogle film på listen, bl.a. den danske One Shot.

    Det er først her på det seneste, det rent faktisk er blevet muligt at optage en spillefilm i ét take. Før var man begrænset af at skulle skifte filmrulle efter ca. ti minutters optagelse. Nu hvor der i højere grad optages digitalt frem for på celluloidfilm, er det problem forsvundet.

    Morten Møller Bertelsen 4-12-15 14:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen