Forum - Forum-tråd: Vind billetter til skak-dramaet "Pawn Sacrifice - Sidste træk"!

Vind billetter til skak-dramaet "Pawn Sacrifice - Sidste træk"!

 • 0

  Er der nogle skak-relaterede thrillere, hvis titel ikke er blevet oversat til "Sidste Træk"?

  Panduro15-09-15 17:48

 • ★★★★0

  Ja da, der er den der med Tobey Mag.... Nåh nej, den med Christopher Lamber.... forget I said anything.

  David Lund15-09-15 17:55

 • ★★★★★★0

  Ooh, den med Lambert har jeg ikke set i årevis! Bortset fra det, skal jeg ha' set denne film på et eller andet tidspunkt. Bobby Fischer lader til at være et interessant menneske, selvom han vist blev kugleskør på et tidspunkt.

  Zero Cool15-09-15 18:38

 • ★★★0

  Jonas: Der er en ret interessant dokumentar (selvom de dersens dokumentarer ikke er rigtige film ;) ) om Bobby Fischer, " Bobby Fischer Against The World", som kom ud for et par år siden - og som ovenikøbet er på Netflix. 

  Dolphinfriendly15-09-15 22:21

 • ★★★★0

  De første reviews jeg har læst, får det til og virke som om der er ikke så meget fokus på manden selv, men mere den ehr kamp mod de onde russer, der er kogt rimelig meget ind til benet, men kke på den her cut away the fat måde, men mere som det bruger vi ikke tid på og fortælle noget om.Men skal da også ha den set, for og se hvad Tobey drengen går og laver for tiden.

  Elwood16-09-15 01:23

 • ★★0

  Det irriterer mig grænseløst, at jeg ikke aner, hvor jeg kender til Bobby Fischer og hele historien om, at han blev lettere skrupskør og smuttede "i eksil" fra... Jeg kender den bare, men jeg kan ikke finde ud af, om jeg har set en film om ham, en dokumentar, om han har fyldt i en eller anden fiktionsserie, jeg har set eller hvad der er foregået!

  Og nej, det er ikke "Bobby Fischer against the world" jeg har set. Jeg forstår det s'gu ikke!

  HonoDelLoce16-09-15 11:20

 • ★★★0

  Fischer har siden 60'erne været lidt af et popkulturelt fænomen, og historien om ham er ret spændende. Det er næsten umuligt ikke at have hørt om ham, på den ene eller anden måde. :)

  Dolphinfriendly16-09-15 11:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen