Forum - Forum-tråd: "X-Men: Apocalypse" er den værste af alle "X-Men"-film

"X-Men: Apocalypse" er den værste af alle "X-Men"-film

  • 0

    Jeg sad også med en flad fornemmelse tilbage, efter slutscenen til allersidst.

    Hvilket var lidt frustrerende, eftersom jeg var temmelig begejstret for X-MEN: Days Of Future Past.

    Kviesgaard27-05-16 16:15

  • ★★★0

    Den er nu stadig længder foran Last Stand

    gi-jones29-05-16 09:37

  • 0

    Jeg genså Last Stand for et par uger siden (gennemså hele serien, da min kæreste aldrig havde set nogle af dem), og jeg kan egentlig ikke helt forstå den kritik den fik. Jo, den er bestemt ikke lige så god, som de to første. Men det er langt fra en ringe film.
    Jeg var ellers en af dem, der også svinede den dengang den kom ud. Men et gensyn reddede den bestemt for mig.
    Den første Wolverine derimod.. Det var sgu noget hø. Mest af alt pga. Deadpool.

    Men om denne her skulle være så ringe.. Jeg tvivler lidt på, at jeg bliver helt så skuffet. Men kan dog godt se, at den får ret blandede anmeldelser rundt omkring.

    Nagash29-05-16 19:42

  • ★★★★★★0

    Last Stand har en del plothuller og den hænger ikke så godt sammen, som de to første film og det er helt sikkert fordi X2 er så god som den er, at mange blev skuffede over Last Stand.

    Jo længere vi er kommet frem i X-Men-universet, jo dårligere hænger det sammen, så jeg kan sagtens tilgive de fejl som Last Stand har og føler mig underholdt, når jeg ser den.

    Zero Cool29-05-16 20:00

  • 0

    Nu er det jo heller ikke meningen, at de skal hænge så meget sammen længere. Eftersom Wolverine rejste tilbage og ændrede i fortiden i sidste film, så er handlingen fra de 3 første X-Men film jo ikke rigtig gældende længere.

    Nagash29-05-16 21:02

  • ★★★★★0

    Tidsrejserebootet i "Days of Future Past" var kærkomment. Dejligt med en film, som indirekte sagde: "Kan du huske The Last Stand? Bare rolig, den skete slet ikke." 

    Lars!29-05-16 21:31

  • ★★★★★★0

    Tidsrejserebootet i "Days of Future Past" var kærkomment. Dejligt med en film, som indirekte sagde: "Kan du huske The Last Stand? Bare rolig, den skete slet ikke." 

    Men fuck så skal vi også glemme X2....Arrrrrr

    T. Nielsen29-05-16 21:37

  • 0

    Men fuck så skal vi også glemme X2....Arrrrrr

    Det vil sige, at Mystiqes forsøg på, at komme i bukserne på

    Jærven heller ikke har fundet sted?

    X-Verdenen bliver da også mere og mere kedelig.

    Kviesgaard29-05-16 21:47

  • 0

    Jærven.. Det danske navn er så skide tamt :(

    Nagash29-05-16 22:04

  • ★★★★★★0

    Nu er det jo heller ikke meningen, at de skal hænge så meget sammen længere. Eftersom Wolverine rejste tilbage og ændrede i fortiden i sidste film, så er handlingen fra de 3 første X-Men film jo ikke rigtig gældende længere.

    Sandt, men det er ikke min pointe. Min pointe er, at X-Men-universet, selv med DofP har bunkevis af plothuller stadigvæk, det hjælper den film ikke på. Der er rigtig mange kameler, man skal sluge undervejs, selvom de har forsøgt at rette lidt op på det.

    Mystique alder er et eksempel - selvom X3 aldrig er sket i den nye tidslinje, ændrer det ikke på, at Mystique er på alder med Xavier, men da hun mister sine kræfter i X3, er hun en særdeles pæn, ung dame. Man kan måske argumentere for, at hun ikke helt har mistet sine kræfter og de sikkert er kommet igen, men det er langtfra det eneste eksempel på, at figurernes aldre ikke hænger sammen.

    I X3 er Bolivar Trask spillet af Bill Duke, i DofP er han spillet af Peter Dinklage og det er før Wolverine har rettet noget som helst. Jeg ville godt se den historie, der forvandler Trask fra en hvid dværg til en sort mand af normal størrelse. :D

    Der er flere af figurerne der bruges på tværs af filmene. Emma Frost optræder i to film, hvor hun er lille pige i "nutiden", men er en voksen kvinde i First Class, som jo foregår i tresserne. Jubilee optræder også i et par film, senest i Apocalypse (jeg har ikke set den endnu, men jeg har set trailerne). Den foregår i 80'erne, mens hendes første optræden vist foregår i X2, hvis jeg ikke husker helt galt og der er hun en lille pige.

    Moira MacTaggert har også optrådt i tre film, X3, First Class og Apocalypse, og er cirka samme alder i alle tre film, selvom der er årtier imellem dem.

    Og et af de seneste plothuller er, at Colossus er gået fra at være en nogenlunde normalt udseende fyr, der taler med en nordamerikansk accent, til at være en ret stor gut, der taler russisk - det er så i Deadpool, men det er jo stadig X-Men-universet.

    Når det er sagt, så synes jeg stadig at X-Men-filmene er god underholdning, bortset fra den første Wolverine-film, men de kunne i dén grad godt bruge et hold af mennesker, som holdt bare lidt styr på hvad der sker i deres filmunivers.

    Zero Cool29-05-16 22:23

  • 0

    Jeg kan godt følge dig. Men det sjove er jo egentlig, at det jo netop ikke er et problem med X3, men det film der kom efter. Trask introducerede Trask, den lavede de så om i DoFP. Mystique blev vist som en flot ung dame i X3, og blev så lavet yngre (men bestemt ikke 40 år yngre) i FC.
    Faktisk alle de plothuller du nævner, kommer efter X3, men det er alligevel altid den, der bliver haglet ned :P

    Faktisk synes jeg umiddelbart ikke, at X3 lavede et plothul i forhold til de to første? Jeg er dog rigtig godt til at overse den slags (heldigt for mig), så det kan nemt være der er nogle.

    Lige den med Mystique har dog aldrig irriteret mig så meget. Hvis man tænker sådan helt biologisk på det, så er det jo elastin i huden, der er med til at holde det ydre ungt. Når man bliver ældre, så bliver det protein jo mindre elastisk og derfor får vi rynker og poser under øjnene og alt det der.
    Tager man så hendes mutation, så kunne man jo forestille sig, at den netop er tæt forbundet med alestinen og i den grad også muskulaturen. Altså noget hun træner og holder ved lige konstant, hver eneste dag. Plus man jo også kan se, at hun er ret adræt og akrobatisk. Alt det kombineret gør, at jeg godt kan købe den med, at hun se unaturlig ung ud. Bare fordi selve mutationen røg sig en tur, så er alt den træning hun har dyrket, både muskulatur og i huden jo ikke bare forsvundet samtidig.
    Om det retfærdiggør, at hun ser 40+ år yngre ud, det må være op til en selv. Men det retfærdiggør i hvert fald, at hun ikke ser nær så gammel ud, som hun reelt er.

    Nagash29-05-16 22:57

  • ★★★★★★0

    X3 laver måske ikke så store goofs i forhold til de to første film, men den rocker fint en række plothuller i sin egen historie.

    Det tager eksempelvis Magneto og hans venner eventyrligt lang tid at komme over Golden Gate, fordi det er dag da de går på broen og nat da de ankommer til øen.

    Så er der hele balladen med Xaviers nye krop, som jeg læste mig til forleden, er hans hjernedøde tvillingebror. Det forklares dog slet ikke i filmen, men det forklares åbenbart på kommentarsporet til filmen, hvilket er en ret stor fejl. Det er årsagen til, at Moira MacTaggert genkender ham med det samme og det kunne have været løst med en synlig journal, hvor man bare havde været i stand til at se navnet Xaviers på.

    Men generelt set, føles X3 mere "sjusket" på sin vis. Ratner var slet ikke så detaljeorienteret som Singer var med X2, så udover nogle plothuller, er der også masser af småfejl igennem hele filmen, som skader helhedsindtrykket. Men igen, jeg synes stadig den er underholdende.

    Zero Cool29-05-16 23:16

  • 0

    Ja, okay. Lige netop broscenen er sgu lidt dum. Og enig, detaljen om Xaviers bror, skulle de nok også lige have forklaret.

    Men ja, filmen har sine mangler, og det skal slet ikke forstås som om, at jeg vægter den lige så høj, som de to første. Men jeg synes bare heller ikke, at den er så slem, som andre gør den til.

    Nagash30-05-16 23:11

  • 0

    Krtitikken af X-Men: The Last Stand hænger nok også sammen med alle de krakterer, der introduceres uden at blive brugt (Callisto, Psylocke, Angel, Multiple Man m.fl.), der bliver brugt dårligt (Juggernaut, Leech, Dr. Kavita Rao m.fl.), eller dør meningsløst (Xavier og Cyclops samt flere af de netop nævnte).

    Man gør noget forkert, når man slår en så prominent figur som Cyclops ihjel off screen og uden, at der bruges mere energi på det i historien, end tilfældet er.

    Det er en af de fem største og mest berømte X-Men historier, der fortælles gennemgående dårligt.

    Slayer31-05-16 00:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen