Forum - Forum-tråd: Mine tråde starter i toppen

Mine tråde starter i toppen

 • ★★★★0

  Når jeg går ind i en tråd jeg følger med i, starter den ikke ved seneste indlæg, men i sidens top. Det sker i 75% af mine klik, og såvidt jeg kan se, helt tilfældigt. Jeg har prøvet at regne ud om der er et mønster, men ikke såvidt jeg kan se. Det må være knyttet til min bruger, da det samme sker på min arbejdscomputer.

  davenport 7-07-18 16:28

 • ★★★★2

  *DING* 

  davenport14-07-18 18:34

 • ★★0

  Nu skriver du ikke hvad browser(e) du bruger eller hvad slags enheder. Jeg ved at nogle browsere kan synkronisere noget brugerdata på tværs af enheder. Ved ikke om det gælder cookies generelt, men jeg ville nok starte med at prøve at rydde dem for moovy.dk og se om det hjælper.
  Jeg oplever ihvertfald ikke dette problem og der er ikke andre der har skrevet at de har problemet.

  Aranyhajú Nyárszépe14-07-18 20:39

 • ★★0

  Jeg kom faktisk til at gøre noget den anden dag, hvor oplevede det. Så fortæl mig lige om det her virker bekendt.

  Jeg gik ind på forummet som sædvanligt og åbnede en af trådene, der var markeret med fed. Det virkede som forventet. Så trykkere jeg "Tilbage" hvilket bringer mig tilbage til oversigten, men den tråd jeg lige havde læst var stadig fed. Hvis man gør det et par gange, kan måske glemme at man allerede har læst "hvad laver du nu" og komme til at trykke på den igen, og så hopper den til toppen. Lyder det rigtigt?

  gi-jones15-07-18 12:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen