Forum - Forum-tråd: Sletning af BN's bruger

Sletning af BN's bruger

  • ★★1

    Hvis det er muligt at få slettet sin bruger, vil jeg gerne have, at I gør det hurtigst muligt. Uden en masse snak. På forhånd tak.

    BN21-04-17 20:50

  • ★★★★★★2

    Drama queen??

    davenport21-04-17 20:55

  • ★★0

    Hvad med det spænende, du snart ville offentligøre??

    MadMartigan21-04-17 20:56

  • ★★★★0

    Hvorfor altid de her afskedsdramaer, BN? Hvad er du nu utilfreds med?

    Babo21-04-17 20:56

  • ★★★2

    Kan du ikke bare lade være med at besøge siden? 

    Jeg prøver ikke at være led, men undrer mig bare over hvorfor det ligefrem er nødvendigt at slette brugeren? 

    Essal21-04-17 20:57

  • ★★0

    Uden en masse snak.

    ... 

    BN21-04-17 21:02

  • ★★★0

    ...

    Essal21-04-17 21:03

  • ★★0

    ..

    BN21-04-17 21:04

  • ★★★0

    .

    Essal21-04-17 21:04

  • ★★★0

    3

    Essal21-04-17 21:05

  • ★★★0

    2

    Essal21-04-17 21:05

  • ★★★★★★0

    Helt ærligt... Er det ikke en masse snak du prøver at opnå? (og åbenbart lykkes med..)

    davenport21-04-17 21:07

  • ★★★★2

    1

    Halløj, jeg er tilbage igen. Mvh BN

    :)

    Babo21-04-17 21:11

  • 2

    Nu igen?

    Kyllingebenet21-04-17 21:16

  • ★★0

    Jeg er principielt imod at have en bruger-registration på en side, som jeg IKKE bruger. På alle andre netsider har man da mulighed for at blive slettet (enten ved selvbetjening eller via en forespørgsel), så på en eller anden måde må det også kunne lade sig gøre her.

    BN21-04-17 21:19

  • ★★★★★★0

    Send en mail til en af ejerne. Det er ikke sikkert, at de følger forummet tæt.

    Zero Cool21-04-17 21:46

  • ★★★★★★5

    Men du bruger den jo.....? Hvad er i vejen? Jeg synes vi har haft en god tid på det sidste, men det virker altså ret troll agtigt eller attentionwhore agtigt, når man skal fare op på den måde. Hvis du ikke vil være med mere, hvorfor så bruge krudt på at forlade siden? Det er vel bare at lade være med at komme mere. Tror ikke Moovy overgiver dine altfor personlige oplysninger (Benny Nielsen) til CIA eller noget..

    davenport21-04-17 21:47

  • 6

    Man må satme have nogle issuses, når man gang på gang på gang på gang på gang føler sig nødsaget til at lave sådan en scene her.

    Kyllingebenet21-04-17 22:03

  • ★★0

    Man må satme have nogle issuses, når man gang på gang på gang på gang på gang føler sig nødsaget til at lave sådan en scene her.

    Tja skete også på the Dark side tit sådan som jeg husker det.

    Weird_J21-04-17 22:19

  • ★★★★★★2

    Det irriterer mig, for jeg ved at det er noget forbigående. Og det er et opråb om opmærksomhed. Der har de seneste dage været bygget op til noget, som vi skulle gå og glæde os til. Og det får vi så ikke. Jeg får problemer med at sove i nat, når jeg skal føle mig så forbigået. Det er som om en del af min bevidsthed er blevet revet fra mig. Men det er jo bare mig. Havde man da bare et svar på denne utilstrækkelige mangel på svar. Jeg kan næsten ikke være i det! 

    davenport21-04-17 22:28

  • ★★★★1

    Jeg vil gerne trøste dig ;)

    Babo21-04-17 22:44

  • ★★1

    Man må satme have nogle issuses, når man gang på gang på gang på gang på gang føler sig nødsaget til at lave sådan en scene her.

    Årh, hold dog bøtte. Hvem tror du, du er? En hr. Overpsykolog? 

    Sagens kerne er jo, at jeg lige fra MOOVY's første tid har ønsket mig det samme liv i forummet, et MOOVY TV af samme internationale beskaffenhed som Filmz TV i gamle dage ... for blot at nævne nogle få ting. Men det har vist lange udsigter - måske er man først nået så langt om 2-3 år af økonomiske årsager. ... Det er dog ikke den ting alene.

    Nej, jeg havde jeg også håbet på, at man kunne begynde på en frisk her; ja, at alle klichéerne og sygdommene fra Filmz - f.eks. kæphest-agtige brokkerier over lange indlæg og sideemner, samt latterlige analyser af folk med en anden mening - ville vise sig at høre fortiden til. ... Men nej, disse tendenser lever i bedste velgående på MOOVY. ... Det er dog heller ikke dén ting alene.

    Jeg har desuden bemærket, at virkelig mange af mine indlæg bliver ignoreret og ingen kommentarer får med på vejen. Nu er dette jo kun hvad man må forventer vil ske indimellem, så det er ikke fordi jeg har ønsket mig kommentarer til eller yderligere debat på grundlag af ALLE mine indlæg ... og da slet ikke med tanke på, at mange af mine indlæg bare har været små, korte, humoristisk mente bemærkninger. Eller blot lige en kommentar til min stemmeafgivning til en poll. ..... MEN, MEN og atter MEN ----- når man gang på gang oplever, at der ikke responderes eller reflekteres over et relevant svar, man har givet på et spørgsmål, som en anden bruger har stillet, ELLER man ser, at  éns argumenter imødegås med tavshed (som om dét modbeviste nogetsomhelst), så er det, at man må se i øjnene, at de fleste brugere nok er ligeglade både med éns person og med hvad man skriver.

    Men det er nu ingen skam at indrømme, at flertallet er bedøvende ligeglade med hvad man skriver. Det har jeg såmænd også oplevet andre steder, hvor éns indlæg er druknet i mængden, og hvor der - indrømmet - er skribenter, der har langt mere interessante ting at fortælle end jeg selv har. Det gælder nok også her på MOOVY. Det er jo også derfor at jeg på 98% af de netsider jeg jævnligt besøger, er LÆSER - ikke SKRIBENT eller DEBATTØR. ..... Men okay, er det så derfor jeg vil slette min bruger? Nej, der er mere:

    Trods et oprigtigt forsøg på en frisk start her på MOOVY, har jeg længe haft "the strange feeling of déja-vu" (tak, Monty Python), idet jeg f.eks. ikke har fået lavet en ny Top 200, fordi jeg føler, at det - uagtet en del ændringer - er en gang "been there, done there" og ikke længere føles så spændende, men blot som en gentagelse af en fase i mit liv, hvor skriverier om film på det gamle filmz.dk optog langt flere af dagens timer end min medvirken på MOOVY nogensinde har gjort de sidste par år. Der var noget særligt over den tid på filmz.dk, og jeg er ikke sikker på, at man kan eller skal prøve at genoplive svundne tider. Skrivelysten dengang var også langt mere massiv, for ALLE stamgæsters vedkommende. ... Og dette er heller ikke den eneste grund:

    Jeg er - sidst men ikke mindst - dødtræt af at være "BN". Jeg hader denne identitet, og jeg er træt af det, mange forbinder den med. Jeg er træt af, at man af mange herinde (deriblandt nogle med en lidt snæver horisont) er sat i bås og af andre betragtes som en stående joke. Psykologisk ville det være dejligt befriende bare at komme fri af MOOVY som registreret bruger og tage livet af denne "BN".

    ... Det er alt dette TILSAMMEN der ligger til grund for mit ønske om sletning af min bruger.

     

    BN21-04-17 23:07

  • 2

    Som sagt.. issuses. 

    Kyllingebenet21-04-17 23:02

  • ★★0

    Som sagt.. issuses. 

    Ja, men måden du skrev det på, lød som om der var noget galt med mit hoved - og det er også sådan man typisk bruger det engelske ord.

    BN21-04-17 23:03

  • ★★2

    Vi elsker jo din bruger BN :-).

    Jeg er ikke mega aktiv med at skrive på forum. Fordi jeg ikke syntes jeg er så mega dyb en film fan som alle jer andre, jeg er mega mainstream og ser ikke russiske og andre film :-D. Men jeg elsker alt læse en god debat og blive inspireret til at se film uden for min række. Og så er jeg også opvokset i JV( ikke praktiserende ) så at læse tråden om religion har også været rigtig spændene:-p.

    så stop nu bare, den her side er slet ikke dum at være på ;-)

    Weird_J21-04-17 23:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen