Konkurrence: Vind billetter til Cannes-vinderen "The Lobster" med Colin Farrell og Rachel Weisz

I samarbejde med Camera Film udlodder Moovy 5x2 billetter til Yorgos Lanthimos' ("Dogtooth") første engelsksprogede film, "The Lobster", der modtog juryens pris i Cannes og har Colin Farrell og Rachel Weisz på rollelisten.

Filmen udspiller sig i en nær fremtid, hvor singler som følge af "byens" regler arresteres og sendes til "hotellet". Her skal de – inden for en tidsramme på 45 dage – finde sig en partner. Gør de ikke det, vil de blive forvandlet til et dyr, som de selv bestemmer, hvorefter de slippes ud i "skoven". Hovedpersonen David vælger, at han vil forvandles til en hummer, hvis han skulle fejle, men inden det når så vidt, flygter han ind i skoven, hvor de ensomme bor. Og her forelsker han sig i en nærsynet kvinde – også stik imod reglerne, for blandt "desertørerne" er kærlighed forbudt. "The Lobster" modtog juryens pris i Cannes.

Konkurrencen udløber 29. august kl. 12.00. "The Lobster" har premiere 25. august.

Konkurrencevilkår: Maks. én deltager pr. husstand, fulde navn og adresse skal udfyldes. Moovy forbeholder sig retten til at annullere tilmeldte, såfremt reglerne overtrædes. Vinderne vil blive offentliggjort her på siden.

Vinderne blev:

Steffan Rasmussen, 9400 Noerresundby

Karsten Johansen, 4800 Nykøbing F

Katrine Graves Petersen, 3400 Hillerød

Michael Lysgaard, 2400 København NV

Michael Bondegaard, 6700 Esbjerg

Du skal være logget ind for at deltage.

Hvis du ikke allerede har en bruger er det nemt og gratis at oprette én.

Log indOpret bruger

Kommentarer

Vind billetter til Cannes-vinderen "The Lobster" med Colin Farrell og Rachel Weisz

 • ★★1

  Nu ved jeg godt at det ikke er jer der hænger i bremsen, men derimod at det er filmudlejerne der er langsomme til at sende jer fribilletterne til videresendelse, men det er det måske mange andre der ikke gør. 

  Derfor har jeg dette forslag til jer. 

  I forbindelse med udtrækningen af vinderne, skrives der er kommentar i stil med "Vinderne er nu udtrukket. Billetterne tilsendes samme dag vi modtager dem fra udlejeren"

  Når i har afsendt billetterne, skrives endnu en kommentar, i stil med "Billetterne er nu afsendt"

  Specielt hvad angår smallere film, kan 14 dage fra konkurrence afsluttelse, til modtagelse af billetter være lang tid. 

  Steffan Rasmussen 8-09-16 15:36

 • ★★★★0

  Hej Steffan, tak for dit forslag. Vi har snakket om at tilføje noget lignende. Nicki har forsøgt at overtale distributørerne til at sende digitale billetter, men det er desværre ikke muligt indtil videre.

  Rasmus Drews 8-09-16 16:27

 • ★★1

  Det ville da også være oplagt med digitale billetter, specielt med tanke på PestDanmarks porto-priser. 

  Steffan Rasmussen 8-09-16 17:04

 • ★★★★★1

  Det ville da også være oplagt med digitale billetter, specielt med tanke på PestDanmarks porto-priser. 

  Og deres nye "vi leverer post, når vi har lyst til det"-politik.

  Bruno 8-09-16 17:37

 • ★★★0

  Desværre kan det ikke lade sig gøre med digitale vouchers. Det er noget med, at der nemt kan snydes med dem - så distributørerne holder sig til fysiske billetter. I hvert fald indtil videre. Problemet er som sådan ikke at det er fysiske billetter, men at det tager lang tid for os at modtage billetter (ofte dukker de ikke op, sådan at distributørerne må sende flere billetter - ergo tager det endnu længere tid samlet set), og endnu-endnu længere tid at afsende dem til vinderne, som ikke altid modtager billetterne. Suk.

  Jeg ved ikke, om det har noget at gøre med at Post Nord har overtaget, men min oplevelse er, at postservicen er blevet forringet markant henover de sidste måneder. 

  Dolphinfriendly 9-09-16 11:36

 • 0

  Måske overser jeg nogle geografiske eller logistiske problemer, men hvad nu hvis man informerede distributøren om vinderens navn, så de selv kunne afhente billetter i pågældende biograf? Tænker det er en (måske upraktisk) måde at omgå posten på. :)

  BusinessMonkey 9-09-16 16:24

 • 0

  Ved vi om der er en løsning på vej, med os der ikke har modtaget vores billetter?

  Måske overser jeg nogle geografiske eller logistiske problemer, men hvad nu hvis man informerede distributøren om vinderens navn, så de selv kunne afhente billetter i pågældende biograf? Tænker det er en (måske upraktisk) måde at omgå posten på. :)

  Når det ikke kan lade sig gøre at få dem digitalt (vildt dumt, det ikke kan findes en løsning), så lyder din idé da fantastisk synes jeg. Så kan de også spare penge på de mange breve de skal sende ud.

  Superknys10-09-16 01:59

 • ★★★★★★0

  Jeg ved ikke, om det har noget at gøre med at Post Nord har overtaget, men min oplevelse er, at postservicen er blevet forringet markant henover de sidste måneder. 

  Hmm, er det mon derfor mine bestillinger fra Amazon.uk oftere og oftere ikke kommer frem?? De første mange år jeh bestilte derfra, tror jeg måske jeg oplevede en gang ud af måske 100 bestillinger at pakken ikke kom. På det sidste, har det været 4-5 gange ud af de sidste 15 bestillinger. Det er dybt frustrerende. 

  T. Nielsen10-09-16 09:15

 • ★★★★★0

  Jeg har været ude for, at der kan gå 3-5 uger, før en forsendelse kommer frem fra den britiske Amazon, selv før PostNord/Post Danmark lavede om på deres levering. Jeg har endda været ude for, at to pakker der blev sendt fra samme sted, samme dag, ankom hos mig med 2-3 ugers mellemrum.

  Bruno10-09-16 09:34

 • ★★★★★★0

  Det med tiden oplever jeg ofte. Pudsigt nok, altid på "ældre" titler. Har jeg forudbestilt nye udgivelser, kommer de nærmest på dagen.,

  T. Nielsen10-09-16 10:22

 • ★★0

  Har i forresten modtaget billetterne til denne? Har stærkt på fornemmelsen at sidste frist i Aalborg godt kunne blive onsdag om en uge. 

  Steffan Rasmussen14-09-16 15:43

 • ★★0

  Fik desværre ret, så hvis billetterne ikke dukker op senest onsdag, så bliver det ikke i Aalborg de bliver brugt. 

  Steffan Rasmussen19-09-16 19:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen