Konkurrence: Vind billetter til "Pan"!

I samarbejde med Warner udlodder Moovy.dk 3x2 biografbilletter til eventyrfilmen "Pan". Der er mulighed for at vinde eksklusivt "Pan"-merchandise i form af flotte saml selv papir-piratskibe! 

Peter er en drillesyg 12-årig dreng med en ukuelig oprørsk personlighed. Men i det dystre børnehjem i London, hvor han har boet hele sit liv, er det ikke ligefrem kvaliteter, som får én til at flyve. Men lige pludselig en utrolig aften bliver Peter ført væk fra børnehjemmet og ud i en livlig og fantastiske verden fyldt af pirater, krigere og feer… kaldet Ønskeøen.

Dér møder han et fantastisk eventyr og slagsmål om liv eller død i forbindelse med forsøget på at opklare hemmeligheden om sin mor, der efterlod ham på børnehjemmet for længe siden, og hans retmæssige plads i dette magiske land. Sammen med krigeren Tiger Lily og en ny ven ved navn James Hook skal Peter besejre den hensynsløse Pirat Sortskæg (Hugh Jackman). Kun derved kan han redde Ønskeøen og opdage sin sande skæbne - at blive den helt, som altid vil være kendt som Peter Pan!

Sådan deltager du i konkurrencen:

Send en mail til konkurrencer@moovy.dk og besvar spørgsmålet: Hvilken anden Joe Wright-film har Hugh Jackman medvirket i?

Konkurrencen udløber torsdag 15. oktober kl. 12.00.