Konkurrence: Vind billetter til det danske ungdomsdrama "I blodet"

I samarbejde med Scanbox udlodder Moovy 3x2 billetter til det danske ungdomsdrama "I blodet", der beskrives som et pulserende og autentisk generationsportræt.

Det er sommer i København. Varme dage, lyse nætter. Fester, flirt og ingen forpligtelser. Simon læser medicin, og sammen med vennerne udlever han 20'ernes endeløse fest. Druk, musik, sex og cykelture hjem over Dronning Louises Bro i solopgang – og i morgen gør de det hele om igen. Men rastløshed og uro ulmer. Drømme brister, forelskelse gør ondt. og venskaber sættes på prøve. Mens kammeraterne så småt begynder at tage fremtiden alvorligt, har Simon svært ved at slippe sommerens rus og træffe de valg, der hører voksenlivet til.

Konkurrencen udløber 15. september kl. 12.00. "I blodet" har premiere 15. september.

Konkurrencevilkår: Maks. én deltager pr. husstand, fulde navn og adresse skal udfyldes. Moovy forbeholder sig retten til at annullere tilmeldte, såfremt reglerne overtrædes. Vinderne offentliggøres her på siden. Præmierne afsendes, når de er modtaget fra filmselskabet. Moovy kan ikke holdes ansvarlig for evt. præmier, der måtte gå tabt i posten.

Vinderne blev:

linda nielsen, 4653 karise

Jonas Nordbek, 7100 Vejle

Emil Kristensen, 2200 København N

Du skal være logget ind for at deltage.

Hvis du ikke allerede har en bruger er det nemt og gratis at oprette én.

Log indOpret bruger

Kommentarer

Vind billetter til det danske ungdomsdrama "I blodet"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen