Moovy Exclusive: Bliv nyhedskribent hos Moovy!

Ét af Danmarks største online-nichémedier inden for filmjournalistik søger nye familiemedlemmer.

Moovy.dk er ikke alene en side med filmnyt, anmeldelser, interviews, baggrundsartikler og landets nok bedste web tv-kanal om netop film. Moovy er et fællesskab, hvor vores brugere har stor andel i sidens dynamik. Alt dette gør, at vi som medie er i konstant vækst med ambitionen om at blive Danmarks største nichémedie inden for film. For at kunne realisere det mål skal vores fællesskab have flere familiemedlemmer, og netop nu er vi på udkig efter to nyhedsskribenter.

Som nyhedsskribent kommer du til at skrive nyheder om alle tænkelige personligheder og genrer inden for filmens verden. Du skal have tid og lyst til at levere mindst fire nyheder om ugen, men gerne flere. Der er ingen krav til geografisk placering, da vi arbejder digitalt. Du må gerne have erfaring med at skrive, men vigtigst af alt er viljen til at bidrage til vores side og fællesskab.

Arbejdet som nyhedsskribent er ulønnet – alle på Moovy arbejder ulønnet. Du får derimod en masse gode kolleger, erfaring med filmverdenen, sparring og grundig journalistisk oplæring hos en rutineret redaktion, visse frynsegoder og mulighed for at skrive på CV'et, at du skriver for ét af Danmarks største og mest ambitiøse filmsites.

Lyder det som noget for dig? Så skriv et par linjer om dig selv og din motivation til chefredaktør Nicki Jensen: Nicki@moovy.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

OM MOOVY

Moovy blev lanceret i 2015 af en håndfuld professionelle filmfolk, journalister, samt tidligere medejere og redaktører på sites som Filmz, FilmNet og On-Z. Siden da er mediet vokset til et af landets største og mest aktive onlinemedier inden for film.

I 2019 havde Moovy 200.000 unikke brugere og 2 mio. sidevisninger, mens vores aktive community har over 3.000 forumindlæg om ugen. Moovy TV's egenproducerede videoer er blevet set over 4 millioner gange.

Kommentarer

Bliv nyhedskribent hos Moovy!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen