Moovy Exclusive: Bliv nyhedskribent hos Moovy

Danmarks største online-nichémedie inden for filmjournalistik søger nye skrivetalenter.

Er du passioneret omkring formidling af seneste nyt om filmverdenen, og brænder du efter at træne dine skriveevner? Ønsker du erfaring til CV'et? Eller måske higer du efter at blive del af et ambitiøst og imødekommende fællesskab, hvor filmmediet er fællesnævneren? Så er det lige dig, vi leder efter.

Moovy.dk søger netop nu nyhedsskribenter til at opdatere vores læsere om, hvad der rør sig i både den nationale og internationale filmverden.

Som nyhedsskribent kommer du til at skrive nyheder om alle tænkelige personligheder og genrer inden for filmens univers. For at skrive hos os skal du have tid og lyst til at levere mindst fire nyheder om ugen, men gerne flere – hvilket svarer til et par timers arbejde om ugen. Der er ingen krav til geografisk placering, da vi arbejder digitalt. Du må gerne have erfaring med at skrive. Vigtigst af alt er dog viljen til at bidrage og være stabil, resten kommer løbende.

Moovy.dk er ikke alene en side med filmnyt. Vi bevæger os bogstaveligt talt til lands, til vands og i luften på skrift, i video og gennem radiobølger takket være vores faste, skrevne artikler samt Moovy TV og Moovy Podcast.

Filmanmeldelser, interviews samt baggrundsartikler af forskellig art fordeles på disse kanaler, mens vi også er aktive på de sociale medier. Det betyder, at dit arbejde hos os eksponeres mest muligt.

Jobbet som skribent er ulønnet – alle på Moovy arbejder ulønnet. Du får til gengæld en masse gode kolleger, erfaring med filmverdenen, sparring og grundig journalistisk oplæring hos en rutineret redaktion, visse frynsegoder og mulighed for at skrive på CV'et og prale over for venner, at du skriver for én af Danmarks allerstørste nichéfilmsider.

Lyder det som noget for dig? Så skriv et par linjer om dig selv og din motivation til chefredaktør Nicki Jensen på nicki@moovy.dk.

OM MOOVY

Moovy blev lanceret i 2015 af en håndfuld professionelle filmfolk, journalister, samt tidligere medejere og redaktører inden for kulturjournalistik og den kreative branche. Siden da er mediet vokset til et af landets største og mest aktive online-medier inden for film.

I 2020 havde Moovy over 150.000 unikke brugere og 2 mio. sidevisninger om måneden, mens vores aktive community har over 4.000 forumindlæg om ugen. Moovy TV's egenproducerede videoer er blevet set over 5 millioner gange, mens lytterskaren hos nysatsningen Moovy Podcast vokser hver dag.