Moovy Exclusive: Blodig Weekend-foromtale: "The Corpse of Anna Fritz"

Efter store anmelderroser på London Film Festival kommer horrorfilmen "The Corpse of Anna Fritz" også til Danmark, hvor den har visning på filmfestivalen Blodig Weekend. En visning, der endda vil blive introduceret af filmens instruktør, Hèctor Hernández Vicens, med efterfølgende Q&A.

Blodig Weekend er Danmarks eneste filmfestival for genrefilm, gerne af den blodige slags. Der vil dog ikke blot være mulighed for at nørde og se film, der kan skræmme livet af selv de bedste, men også mulighed for at møde instruktørerne bag nogle af filmene. En af dem er Hèctor Hernández Vicens, der har lavet filmen om næsten-afdøde Anna Fritz.

På et hospital i Spanien ligger den afdøde skuespillerinde Anna Fritz. Desværre skal hun efterses af en ung herre, der sender et hurtigt billede til sine venner, så de kan komme og efterse den smukke skuespillerinde, før hun forlader deres liv for evigt. Efter et stykke tid beslutter to af dem sig for at gøre mere end blot se på hende, og snart står de med bukserne om anklerne, usædelige tanker og en stakkels kvinde på briksen. Anna Fritz er bare ikke helt død, og hun vågner til et mareridt, der viser sig ikke blot at være baseret på liderlige knægte, men også bange knægte med ilde hensigter.

Blodig Weekend kører fra 28. til 1. november i Cinemateket. "The Corpse of Anna Fritz" spiller lørdag 31. oktober kl. 16.30.

Foromtalen bringes i samarbejde med horrorfilm-eksperten Nadia Parbo fra Cineasten.dk.

Kommentarer

Blodig Weekend-foromtale: "The Corpse of Anna Fritz"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen