Moovy Exclusive: CPH PIX 2016: Perfect Strangers

Der er noget specielt ved at se andre lande og dannelser gennem en kulturel linse. ”Perfect Strangers” er i den grad med til at se en verden gennem andre briller. Her er vi til middagsselskab i Italien, hvor en farlig leg bliver præsenteret: lad os alle lægge vores mobiltelefoner på bordet og se, om vi – som loyale venner – har noget at skjule for hinanden. En skræmmende tanke, for hele livet ligger efterhånden i de små sorte bokse.

Det går selvfølgelig heller ikke alt for godt, men sikken fornøjelse det er at se disse moderne mennesker kvæles i sine egne fælder. Her er kun et fåtal gode nok til ikke at have alvorlige skeletter i skabene, men de er alligevel alle nemme at relatere til i deres egoistiske livsførelse.

Der er noget med film om venner og middagsselskaber, der får flammer til at bryde op og bryde igennem den is, der ligger mellem så mange, der siger, de er tætte på hinanden. ”Perfect Strangers” er en af dem og den afspejler fint mange moderne venskaber og hykleriet bag vores åbne samfund. Når den samtidig er morsom og ikke tager sig selv alt for højtideligt, er det en stor glæde at vide, at den kommer i de danske biografer senere på året.

"Perfect Strangers" vises fredag 4. november kl. 19.00 i Gloria.

Kommentarer

CPH PIX 2016: Perfect Strangers

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen