Moovy Exclusive: Kom til forpremiere på "Kinds of Kindness" med Emma Stone og Willem Dafoe

Sammen med Moovy Podcast holder Øst for Paradis forpremiere på Yorgos Lanthimos' nye film, "Kinds of Kindness", der har Emma Stone og Willem Dafoe på rollelisten.

Med film som "Dogtooth", "The Lobster", periodefilmen "The Favourite" og tidligere i år "Poor Things" har den græske filmmager Yorgos Lanthimos gjort det til sit speciale at dyrke det mærkelige, skæve og yderst uforudsigelige – med masser af succes.

Den alternative Frankenstein-fortælling "Poor Things" hev fire Oscar-statuetter hjem, men det får ikke Yorgos Lanthimos til at ligge på den lade side.

Instruktøren er nemlig allerede klar med sin næste film, "Kinds of Kindness", der lover mere mørk og absurd komik. Og nu kan du komme med til forpremiere sammen med Moovy Podcast.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE AF "POOR THINGS"

"Kinds of Kindness" er en antologifilm, der fortæller tre forskellige historier om, hvor langt mennesker vil gå for hinandens behov og kærlighed. Fortællinger, der skulle gå tilbage til Lanthimos' græske rødder ud i det groteske og chokerende i en absurd mørkhumoristisk cocktail.

Det bliver instruktørens tredje samarbejde med Emma Stone, der spiller en af hovedrollerne, mens velkendte ansigter som Willem Dafoe ("Poor Things"), Jesse Plemons ("Civil War"), Margaret Qualley ("Drive-Away Dolls"), Hunter Schafer ("Euphoria") og Hong Chau ("The Whale") også tropper op.

De to værter fra Moovy Podcast, Mikkel Abel og Joachim Jelle, introducerer visningen, hvor der bliver sat ord på filmen og Yorgos Lanthimos' kendetegn som grænsesøgende filmskaber. 

Du kan købe billetter her.

Kommentarer

Kom til forpremiere på "Kinds of Kindness" med Emma Stone og Willem Dafoe

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen