Moovy Exclusive: Moovy Podcast lanceres

Nyt initiativ udvider Moovys medieplatform.

Mens kulturlivet og underholdningsbranchen har ligget corona-brak, har Moovy i ro og mag udviklet en længe ønsket udvidelse af vores platform: Moovy Podcast.

Samtidig betyder det, at Moovy har oplevet vokseværk geografisk. Moovy udvider med en Aarhus-baseret redaktion, da drivkræfterne bag podcasten, Mikkel Abel og Joachim Jelle, holder til i Smilets by. Dermed er redaktionen fysisk til stede i landets to største filmbyer.

Om Moovy Podcast

Podcasten bliver en forlængelse af og danner bindeled mellem Moovy.dk og vores profiler på de sociale medier. Moovys podcast kan høres on the go og byder på dybdegående samtaler med Mikkel og Joachim som faste værter, mens programindholdet og -formatet varierer fra gang til gang.

Platformen vil til at starte med være i en eksperimenterende fase og byde på minimum to episoder om måneden. Ambitionerne er høje, og hos Moovy håber vi på at kunne udfordre det gængse danske filmjournalistiske podcast-format.

Som sagt er Moovy Podcast ikke låst fast på én etableret skabelon, men idéen er, at vi kommer rundt om anmeldelser, exclusives, toplister, interviews, Moovy TV, diskussioner og anbefalinger samt bidrag fra både brugere/lyttere samt diverse gæster og Moovys andre skribenter.

Vi glæder os til at skyde den nye tilføjelse af Moovy i gang!

Moovy Podcast lanceres i morgen, fredag den 23. april. Mere information om, hvor podcasten kan høres, følger med lanceringen.

Kommentarer

Moovy Podcast lanceres

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen